НЕВЕРОВАТНО! Руски ракетни системи С-400 и С-500 постају невидљиви!

NEVEROVATNO! Ruski raketni sistemi S-400 i S-500 postaju nevidljivi!

14 juna 2016

Defense Ministry's antiaircraft missile battalions on combat alert dutyMinistarstvo odbrane Rusije planira da opremi raketne sisteme S-400 i S-500, kao i mobilne komandne punktove i radarske uređaje opremom za ometanje vazdušnog izviđanja neprijatelja, saopštio je izvor u Ministarstvu upoznat sa situacijom.

„Ove godine planiramo da dobijemo kontejnere predviđene, između ostalog, za najnovije raketne sisteme i protivraketne sisteme, uključujući i S-500“, piše list „Izvestija“.

On navodi da se radi o nizu kontejnera koji će se postavljati na šasije automobila. U njima će se nalaziti specijalna oprema sa posebnim premazom koji sprečava širenje elektromagnetnog zračenja.

„Elektronsko punjenje složenih sistema veze i radarskih stanica će tokom rada praviti smetnje okolnoj opremi i negativno uticati na zdravlje ljudi. Tehnika će morati da se postavi tako da se uzmu u obzir hardverski problemi koji se pojavljuju, što nije uvek moguće. Novi kontejneri olakšavaju nam rešenje ovog problema“, navodi se u objašnjenju sagovornika „Izvestija“.

(rs.sputniknews.com)

KOMENTARI2 komentara

  1. M says:

    M:-To je izgleda vjerovatno,a ne nevjerovatno.

  2. dejan says:

    to ce biti kombinacija po mom misljenu premaza feromagnetickih materijala novih kompozita plasma generatora i sredstava elektornickog ometanja krasuha 4 sve to uvezeno u mrezui laserskih ometaca. Ma taj nacin sateliti kamere awacs radati ce biti oslepljeni i sistem nevidljiv

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *