НЕВИЂЕНИ СКАНДАЛ У НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ: Зоран Живковић назвао Мају Гојковић проститутком!

NEVIĐENI SKANDAL U NARODNOJ SKUPŠTINI: Zoran Živković nazvao Maju Gojković prostitutkom!

26 maja 2017

Pola sata nakon što je obavestila javnost da je deo opozicije pokušao da falsifikuje dnevni red sednice parlamenta, predsednica Skupštine Maja Gojković ponovo je izašla pred novinare i iznela da su iz opozicije pretili da će je i fizički sprečiti da vodi sednicu.

Ona je dodala da se nada da će na to što su je Zoran Živković nazvao prostitutkom reagovati Saša Janković, kao i poslanice opozicije.

„Pozivam Živkovića da razmisli da li je skupština došla do tog nivoa da žene u politici mogu da se nazivaju prostitutkama“, kazala je Gojković.

„Nema potrebe da mi prete, treba samo da odgovore na ono za šta su optuženi“, rekla je Gojković novinarima.

Ona je dodala da predstavnici opozicije u međuvremenu nisu rekli ništa „o 68 falsifikata koje su potpisali“, kao i o činjenici da su predali dopune dnevnog reda pre sazivanja sednice parlamenta, jer sednica, istakla je, „nije na zvaničan način ni zakazana“.

Ali su, kaže, rekli da ona laže, da vara, pretili da će je sprečiti da vodi sednicu…

„Rekli su mi da će me fizički sprečiti da vodim sednicu. Na to mogu da kažem da postoji televizijski prenos i da bih baš volela da svi to vide“, rekla je Gojković.

SNS: NASTAVAK VREĐANJA ŽENA, PROSTAČKI ISPAD ŽIVKOVIĆA

Srpska napredna stranka danas je upozorila da se nastavljaju najprimitivnije uvrede žena od strane opozicije, i pozvala sve poslanike bez obzira kojoj poslaničkoj grupi pripadaju da javno osude prostački ispad i vređanje predsednice skupštine Maje Gojković od strane Zorana Živkovića .

SNS navodi da je zgrožena najnovijim prostačkim ispadom Zorana Živkovića koji je danas ponovo, po ko zna koji put, najbrutalnije izvređao predsednicu Narodne skupštine, Maju Gojković, koju je nazvao psihijatrijski bolesnom prostitutkom.

„Nakon nedavnog seksističkog ispada Saše Jankovića, bivšeg lažnog zaštitnika građana, koji je izvređao novinarku, a još uvek nije našao za shodno da se izvini građanima Srbije zbog ovog svog postupka, danas se nastavlja niz najprimitivnijih uvreda žena od strane opozicije“ upozoravaju iz SNS.

Oni su pozvali celokupnu javnost da bez zadrške osudi ovakve prostačke i mizogine napade Zorana Živkovića, koji su, ističu, očigledno postali uobičajena praksa predstavnika opozicije koji, u nedostatku bilo kakvog plana i programa, posežu za uličarskim rečnikom uvreda.

SNS poziva sve poslanike Narodne skupštine Republike Srbije, bez obzira kojoj poslaničkoj grupi pripadaju, da se suprotstave ovakvom skandaloznom urušavanju ugleda najvišeg predstavničkog doma svih građana i javno osude Zorana Živkovića kako se ovakav skandal nikad više ne bi ponovio.

„Kažu za politiku da je bliska prostituciji, jeste kada je vode prostituke, ženske, muške, kakve hoćete…“, rekao je Živković ranije danas u parlamentu.

KOMENTARI2 komentara

  1. Predrag says:

    Živković svakako treba da se izvini ženama koje se bave najstarijim zanatom na svetu. One pošteno rade svoj posao i velike su mučenice i često brižne majke i nikakve veze nemaju sa meni nepoznatim bićem koje se zove Maja Gojković.

    • SLIP says:

      Isto mislim. Neverovatno izjednacavanje dve sasvim razlicite socijalne grupe i pri tom ovu uzasnu grupu u koju spada TO nazivati nazivom druge socijalne grupe u pogrdnom kontekstu, pa to je van svake pameti. Zivkovic izgleda hoce da digne rejting ustasama, popularno nazvanim naprednjaci.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *