New York Post: Милијардер Брајан Џонсон жели да живи 200 година и на то троши $2 милиона годишње

New York Post: Милијардер Брајан Џонсон жели да живи 200 година и на то троши $2 милиона годишње

17 августа 2023

МИЛИЈАРДЕР Брајан Џонсон (45) из Сједињених Држава годишње потроши око два милиона долара на своје подмлађивање.

Има амбицију да живи 200 година!Дакле: још 155, до 2178-ме!

Ради тог циља, у кревет иде у пола девет увече.

Једе једном дневно између 6 до 11 сати, уносећи тачно 2.250 калорија.

Свакодневно проводи четири до пет сати у нечему што назива својим „концентрисаним размишљањем“.

Милијардер живи са сином, али наглашава: „Не размењујемо бесмислене фразе попут Здраво, како си?“

Џонсон верује да је његова тренутна биолошка старост на нивоу 36 година, да има кожу 28-годишњака, а капацитет плућа и физички изглед 18-годишњака.

Раније је једном обавио трансфузију синовљеве крви себи, али је касније од тога одустао јер је „схватио да то не доприноси подмлађивању“.Како преноси амерички дневни лист New York Post, Џонсон се жали да не може да нађе „животног партнера“.

Свим „кандидаткињама“ је већ на старту предочавао да има своју „животну рутину засновану на неколико строгих правила“ која неће мењати.

Оно што се дешавало потом, описао је речима:

„Када сам желео да започнемо везу, девојкама сам одмах давао листу од десет тачака. Упозоравао сам их да је то оно што ће мрзети код мене и што ће ме чинити неподношљивим партнером.“

KOMENTARI4 коментара

 1. milorad5 says:

  hahah moža bi i ja želeo da živim 200 god kad bi bio milijarder ali ovom nesrećniku bi neko ozbiljan trebao da objasni da to nije moguće...nažalost ne postoji recept niti način života koji bi ozbiljno produžio životni vek pojedinca...zaista sam se dosta zanimao za biohemiju genetiku i biologiju ne samo humanoida nego i ostalih živih bića i prema svim dostupnim i krucijalnim prodorima u tom pravcu proizilazi da je NEMOGUĆE vratiti vreme za već formiran organizam i da je nemoguće bitno produžiti životni vek već formiranom i rodjenom organizmu..ako tehnologija i postoji ona je daleko van našeg razumevanja a kamoli primene...u pitanju je genetski nasledni materjal i jedino što će MOŽDA biti moguće za nas ljude je da novozačeti imaju veštački produžen životni vek u startu, tj, sledeće generacije ako ih i bude će potencijalno moći da se preoblikuju da žive duže,mada je i to pod ozbiljnim znakom pitanja---sve u svemu bogat ili siromašan...tu su svi jednaki i manje više jednako idu pod zemlju:)mislim da je sasvim normalno da svako želi da živi što duže ili čak i da želi besmrtnost ali to nije moguće i glupo je svoj i onako kratki život trošiti na besmislenu borbu za još jednu god.ili mesec više...mnogo loših stvari koje ljudi čine upravo proizilazi iz svesti o tome koliko je zaista kratak život ili iz straha od saznanja sopstvene smrtnosti..zaista je neprijatno kada shvatite ...kada KONAČNO STVARNO shvatite koliko kratko živimo:)...ali šta da se radi iz ove kože se ne može:)

  • Veliki brat says:

   Ja ću biti vječno mlad, još luđi nego sad. E, e, e... Evo noći, evo ludila, Mjesec izlazi, izlazim i ja. Evo noći, evo ludila, a ti si zaspala...

  • Zoran says:

   Postoji pomakan na tu temu. Po jednomnaucniku ako se eliminise starenje na nivou celija mozemo da zivimo 1000 godina, a mozda i 20.000. Recimo rapamicin je davam misevima i produzio im je zivot. Ako nije uradjeno ovo za ljude verovatmno ce biti, ali je pitanje komece to dozvoliti.

 2. EkRostand says:

  Ja pomislio Brajan Džonson,pjevač legendarnih AC/DC,ne bih imao ništa protiv da se roker pomladi,mada mi više rok ne prija ko nekad.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u