New York Post: Милијардер Брајан Џонсон жели да живи 200 година и на то троши $2 милиона годишње

New York Post: Milijarder Brajan Džonson želi da živi 200 godina i na to troši $2 miliona godišnje

17 avgusta 2023

MILIJARDER Brajan Džonson (45) iz Sjedinjenih Država godišnje potroši oko dva miliona dolara na svoje podmlađivanje.

Ima ambiciju da živi 200 godina!Dakle: još 155, do 2178-me!

Radi tog cilja, u krevet ide u pola devet uveče.

Jede jednom dnevno između 6 do 11 sati, unoseći tačno 2.250 kalorija.

Svakodnevno provodi četiri do pet sati u nečemu što naziva svojim „koncentrisanim razmišljanjem“.

Milijarder živi sa sinom, ali naglašava: „Ne razmenjujemo besmislene fraze poput Zdravo, kako si?“

Džonson veruje da je njegova trenutna biološka starost na nivou 36 godina, da ima kožu 28-godišnjaka, a kapacitet pluća i fizički izgled 18-godišnjaka.

Ranije je jednom obavio transfuziju sinovljeve krvi sebi, ali je kasnije od toga odustao jer je „shvatio da to ne doprinosi podmlađivanju“.Kako prenosi američki dnevni list New York Post, Džonson se žali da ne može da nađe „životnog partnera“.

Svim „kandidatkinjama“ je već na startu predočavao da ima svoju „životnu rutinu zasnovanu na nekoliko strogih pravila“ koja neće menjati.

Ono što se dešavalo potom, opisao je rečima:

„Kada sam želeo da započnemo vezu, devojkama sam odmah davao listu od deset tačaka. Upozoravao sam ih da je to ono što će mrzeti kod mene i što će me činiti nepodnošljivim partnerom.“

KOMENTARI4 komentara

 1. milorad5 says:

  hahah moža bi i ja želeo da živim 200 god kad bi bio milijarder ali ovom nesrećniku bi neko ozbiljan trebao da objasni da to nije moguće...nažalost ne postoji recept niti način života koji bi ozbiljno produžio životni vek pojedinca...zaista sam se dosta zanimao za biohemiju genetiku i biologiju ne samo humanoida nego i ostalih živih bića i prema svim dostupnim i krucijalnim prodorima u tom pravcu proizilazi da je NEMOGUĆE vratiti vreme za već formiran organizam i da je nemoguće bitno produžiti životni vek već formiranom i rodjenom organizmu..ako tehnologija i postoji ona je daleko van našeg razumevanja a kamoli primene...u pitanju je genetski nasledni materjal i jedino što će MOŽDA biti moguće za nas ljude je da novozačeti imaju veštački produžen životni vek u startu, tj, sledeće generacije ako ih i bude će potencijalno moći da se preoblikuju da žive duže,mada je i to pod ozbiljnim znakom pitanja---sve u svemu bogat ili siromašan...tu su svi jednaki i manje više jednako idu pod zemlju:)mislim da je sasvim normalno da svako želi da živi što duže ili čak i da želi besmrtnost ali to nije moguće i glupo je svoj i onako kratki život trošiti na besmislenu borbu za još jednu god.ili mesec više...mnogo loših stvari koje ljudi čine upravo proizilazi iz svesti o tome koliko je zaista kratak život ili iz straha od saznanja sopstvene smrtnosti..zaista je neprijatno kada shvatite ...kada KONAČNO STVARNO shvatite koliko kratko živimo:)...ali šta da se radi iz ove kože se ne može:)

  • Veliki brat says:

   Ja ću biti vječno mlad, još luđi nego sad. E, e, e... Evo noći, evo ludila, Mjesec izlazi, izlazim i ja. Evo noći, evo ludila, a ti si zaspala...

  • Zoran says:

   Postoji pomakan na tu temu. Po jednomnaucniku ako se eliminise starenje na nivou celija mozemo da zivimo 1000 godina, a mozda i 20.000. Recimo rapamicin je davam misevima i produzio im je zivot. Ako nije uradjeno ovo za ljude verovatmno ce biti, ali je pitanje komece to dozvoliti.

 2. EkRostand says:

  Ja pomislio Brajan Džonson,pjevač legendarnih AC/DC,ne bih imao ništa protiv da se roker pomladi,mada mi više rok ne prija ko nekad.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *