НЕЗАПАМЋЕН ДИПЛОМАТСКИ СКАНДАЛ: Кривокапић хтео да увреди домаћина, а унизио себе – усред Србије се састао са 26 амбасадора

NEZAPAMĆEN DIPLOMATSKI SKANDAL: Krivokapić hteo da uvredi domaćina, a unizio sebe – usred Srbije se sastao sa 26 ambasadora

3 novembra 2021

U SUSRET sutrašnjem zvaničnom sastanku sa svojom srpskom koleginicom Anom Brnabić, crnogorski premijer Zdravko Krivokapić režirao je diplomatski nonsens sastavši se sa ambasadorima 26 država od kojih su mnogi akreditovani u Srbiji, a istovremeno imaju svoja predstavništva i u Podgorici.Tako su se u Crnogorskoj kući na Dedinju za istim stolom osim Krivokapića našli i diplomatski predstavnici SAD Entoni Godfri, Nemačke Tomas Šib, Velike Britanije Šon Maklaud…

Prema informacijama „Novosti“, bili su prisutni i predstavnici Španije Argentine, Maroka, Libana, Alžira, Švajcarske, Japana, Belgije, Brazila, Italije, Iraka, Francuske, Izraela, EU, Korejr, Norveške Kipara, Belorusije, Indonezije, Angole, Meksika, Tunisa, Portugala

– Večeras sam imao zadovoljstvo da se susretnem sa ambasadorima SAD, Nemačke, Velike Britanije, Francuske i Italije u Srbiji i 32 nerezidentna ambasadora u Crnogorskoj kući, u Beogradu. Uvaženim ambasadorima sam predstavio ekonomske planove Vlade Crne Gore, te investicione potencijale i kapacitete koje naša država posjeduje. Razgovor je protekao u prijateljskoj i inspirativnoj atmosferi, koju je pratilo otvoreno interesovanje uvaženih ambasadora u pogledu ekonomske saradnje između Crne Gore i njihovih zemalja – napisao je Krivokapić na Tviteru.

KOMENTARI14 komentara

 1. Kulak says:

  Beograd je glavni grad Srbije?

  • Nikola says:

   Ne vidim u čemu je skandal. Diplomate se sastaju svagde, po celom svetu?

   • Velika Metla says:

    Nikola, premijer nije diplomata. Premijeri se sastaju SAMO sa svojim rangom, znači sa premijerima. E sad, ako neko izrazi želju da se sastane sa njime, naprimer predsednik, onda to može.

 2. Biogradlija says:

  Srbi su ljudi širokog srca.Glavni grad Srbije,Beograd,uskoro će dobiti ulicu koja će se zvati po preminulom bokseru Mati Parlovu,čiji je otac bio ustaša iz Imotskog.

  • Dražen Jovan Petrović says:

   Da,u glavnom gradu Srbije Beogradu ulice se nazivaju po ustaškim sinovima.Kad je već tako,bio bi red da se u Zagrebu jedna ulica nazove po našem srpskom junaku Momčilu Đujiću.

  • Buba says:

   Ništa čudno,pa jel šiptar dekan na fakultetu sa kojeg progone poštovanog proesora Miloša Kovića.Tuga i jad u Srbiji.Piša po njoj ko stigne.

 3. Mahatma says:

  U kolonijama se pitaju - samo k o l o n i z a t o r i.

 4. Gardista says:

  Sto je u opste i dolazio?!

 5. sava says:

  ne mora da bude. moguce da jedan broj ambasadora pokriva podgoricu iz beograda. a onda pride trazio i neke velike zbog investicija?

 6. Sančo Pansa says:

  Ovoliko velike blese ne može čovek naći na tri komtinenta...U tuđoj državi tokom posete istoj sazvao ambasadore koji zastupaju svoje zemlje u toj tuđoj državi i nudio im plnove za svoju državu...Ovoliku glupost još istorija nikada nije upisala..Umesto da sazove ambasadore istih tih država ali u svojoj zemlji on to radi u tuđoj...Bože mi pomozi da ostanem u čistu svest...

  • Milutin says:

   Što da ne? Čovek oseća Srbiju kao svoju domovinu. A u Srbiju dolaze investicije. Čovek valjda reče: i mi smo Srbija. Dajte malo para i nama! Samo da posle ne bude da se Srbija meša u crnogorske stvari. A bilo nekad da Srbija slala Crnoj Gori, dakle ne Montenegru nego Crnoj Gori, kukuruz, ali eto ti belaja, neokrunjen. Zato došao čovek po okrunjen.

 7. milanm says:

  Sve je to pod kontrolom :) Crnogorski krkan doša u veliki grad, 4 Montenegra, pa misli da ako taj skup belosvetskih jajara organizira u velikom gradu će bidne veliko, kao ima i diplomu nečega, hahaha.

 8. mi says:

  Intermagazin će prestati da bude moja sfera interesovanja.Informacije koristi isključivo sa režimskih medija, ako nije Informer, onda će biti Telegraf ili Novosti....Crnogorskog premijera je sačekao naš "ministar poljoprivrede" onako u farmerkama, usput skrenuo iz kafića sa nekog "espresa"...... Taj prostakluk je potrebno malo kamuflirati, pa eto teme...................

 9. Mirjana says:

  Ne iznenadjuje ovaj potez. Po procenama Crna Gora trenutno ima 600.000 stanovnika, a od tog ukupnog broja je 56.000 nezaposlenih. To je premnogo nezaposlenih.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *