НИЈЕ ПУТИН! Овај човек ће доћи главе Украјини! Kинези открили ко ће ускоро ставити тачку

NIJE PUTIN! Ovaj čovek će doći glave Ukrajini! Kinezi otkrili ko će uskoro staviti tačku

30 oktobra 2023

Novi predsednik Predstavničkog doma SAD Majk Džonson „završiće“ kontraofanzivu ukrajinskih oružanih snaga, piše South China Morning Post.

„Džonson se protivi daljem sponzorisanju Kijeva, a Predstavnički dom pod kontrolom republikanaca može jednostavno odbiti da se povinuje zahtevu američkog predsednika Džoa Bajdena za pomoć Izraelu i Ukrajini“, navodi se u publikaciji.U članku se napominje da je vojna podrška Zapada jedini spas za Ukrajinu.

„Ako Sjedinjene Države prestanu da pomažu Kijevu, malo je verovatno da će Evropa uspeti da popuni ovu prazninu, ako uopšte može. Ekonomije širom Evrope doživele su teška vremena poslednjih godina, čak i u vodećim zemljama kao što je Nemačka“, piše autor.

Prema njegovom mišljenju, sankcije Rusiji ne donose rezultate, naprotiv, stopa rasta njene ekonomije omogućiće joj da nadmaši nemačku.

„Ako ekonomske sankcije ne funkcionišu i vojne operacije ne dovedu do ničega, jedina moguća opcija biće prekid vatre“, zaključuje se u materijalu.

Majk Džonson, koji je ranije izabran za predsednika Predstavničkog doma SAD, pozvao je da se pomoć od 105 milijardi dolara podeli na Izrael i Ukrajinu, a takođe je zahtevao da Bela kuća izveštava o sredstvima utrošenim na Kijev .

KOMENTARI3 komentara

  1. persida says:

    Odose pare u Izrael, pored ogromne novcane pomoci Izraelu koje Amerika odvaja svake godine. Izreal pravi vise novca od svih preduzeca na planeti zajedno.

  2. Protokoli hrvackih ludaka says:

    Ne verujem u to, USA stampa dolare koliko god treba, posebno za vanjsku upotrebu. Nastavice da im salju bez obzira na ovog lika, taman da to Pentagon i CIA odradjivali tajno, da bi se ispostovala promenjena zakonska regulativa, ako nastupi. Ali ti usd biće samo za korupciju Zelenskog i funkcionisanje državnog aparata-da aparatviki sistema ne umru od gladi nego da nastave da servisiraju aparat države. Ali to je sav domet tih usd, jer njihov problem je deindustrijalizacija i to sto za sve te usd nema šta da se kupi a sto je potrebno za rat NAZO pakta iliti 4.rajha sa Rusijom u Ukrajini, a to su oružja i nafta; tacno ono zasto je 3.NAZO rajh izgubio rat od Rusije. Ponavlja se isti scenario. Dzaba sto imate "novca" ako nije "pokriven" adekvatnom količinom roba, u ekonomiji se to izmedju ostalih naziva zove balans robno-novčanih fondova, taj izrazi je najdraži jer najbolje opisuje stvar dok su drugi vise termonoloski "zakukuljeni". Zato kada novinari, analfabeti za ekonomiju prenose anglo laži kako Blekrok, Vangard, Amerika...imaju "neograničeno kapital", to su totalne budalastine; oni poseduju kapital ili korporacije Zapada pre svega i okupiranih državica po EU, sve drugo nije njihov kapital a nastampani usd, gde god da sr nalaze posvetu, to se u ekonomiji ne smatra kapitalom, usd POSEBNO ne moze da se smatra kapitalom. Naravno da ga smatraju oni koji ga stampaju i kupuju tudje resurse njima jer tako mu daju legitimitet kapitala, ali to je laž, nažalost novinarski analfabeti ponavljaju papagajske laži izsvojih dezingormativnih centrala iz US rajha.

  3. Velika Metla says:

    U satanističkoj americi preko 50 miliona beskućnika a ona "pomaže " drugima. -:))))))))))))))))

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *