НИКО НЕ ЗНА ШТА СЕ ДЕШАВА! АМЕРИКА У ХАОСУ: Специјалци без ознака очистили Портланд од демонстраната

NIKO NE ZNA ŠTA SE DEŠAVA! AMERIKA U HAOSU: Specijalci bez oznaka očistili Portland od demonstranata

18 jula 2020

PRIPADNICI specijalnih vojnih snaga bez ikakvih oznaka na uniformama pohapsili su dobar deo učesnika protesta u američkom gradu Portlanda, u saveznoj državi Oregon.

Masovna hapšenja demonstranata počela su pred dolazak u taj grad ministra bezbednosti SAD.Na udaru su pre svih bili „levi ekstremisti“ koji su proteklih dvadesetak dana držali pod blokadom glavna državna zdanja u Portlandu.

Specijalci sa automatima sa prigušivačima u prvim momentima su, zapravo, hapsili sve koji su se zatekli u epicentru protesta protiv „policijske samovolje i sistemskog rasizma“.

Pohapšeni su potrpani u kombije bez oznaka.

Portland je poslednjih nedelja – kad su protesti u pitanju – preuzeo vodeću ulogu od Sijetla, samo što u njemu nije došlo do proglašavanja „autonomne zone“ koja ne priznaje vlast adeministracije Donalda Trampa.

Iako se bore i protiv „policijske brutalnosti“ demontranti u Portlandu danima napadaju policajce i pokušaavaju da podignu barikade…

Antitrampovski dnevni list The Washington Post povodom hapšenja u Portlanud objavio je:

„Trampovi agenti uklanjaju civile s ulica. Ovo nije Amerika“.

KOMENTARI4 komentara

 1. milorad2 says:

  hahaha tako se to radi a ovo je recept i za ostale "obojene revolucije duginih boja sa mirisom proleća":) uključujući i domaću sortu.Sad će da radi pendrek jer nema drugog leka za to društvance slabo plaćenih demonstranata i pokvarenih protuva iz pozadine.demonstranti će da plaču a protuve će u zatvor:) uajedno sa plaćenicima.Vrlo je je jednostavno zaustaviti "duboku državu" samo terba skinuti rukavice i zaboraviti na njihova prava jer realno kada se krene tim putem putnici nemaju više NIKAKVA PRAVA jer su isamo odbacili NAŠA prava igaze ih svaki dan:)Demokratija je vladavina većine i krajnje je vreme da se zaštitimo od agresivne, beskrupulozne i povarene MANjINE.Vreme je za robiju, lično sam pritalica prisilnog RADA.

  • električar says:

   Bravo ! Demokratija je vladavina većine i tačka, bez obzira ga li je većina nepismena ili ne ... Manjina neka sebi traži bolju većinu ... Većina ima pravo na svoj stil, inače nema demokratije ... Pa, manjina je toliko insistirala na demokratiji !!!

 2. Rista says:

  Ma čekaj malo, bre. Kako niko ne zna šta se dešava u Meriku? Pa pisao sam da će tačno ovako da se završi, i čak se nisam previše ni uzbuđivao. Ako posmatrate razvoj demonstracija u Srbiji i Crnoj gori, znate to isto. Svi ZNAJU! Ameri uzeli recept Maoa, Vučića i Mila. Doduše, nije sigurno dal to Maov recept ili Američki recept, ali to danas više nije ni važno. Važno da leči... Kad neki lek dobro radi, svi će ga upotrebiti u slučaju potrebe. Nije to vakcina protiv korone pa da se beži kud koji mili moji. Nisam nikada podržavao ni jedne i nikakve demonstracije. A kad sam video svojim očima bande banderaša kako tutnje kroz Srbiju na čelu sa Crnogorcima, kako se valjaju ulicama Srbije devedesetih i ono u Oktobru, smatram da čim se pojave neke demonstarcije, odmah treba izaći tenkovima i pogaziti demonstrante bez apšenja. Tako više ne bi imali ni NVO ni PEDERA A NI OPOZICIJE DA RUŠE DRŽAVU, PA MAKAR BILA SVA USRANA. Iz iskustva smo videli da je posle svake i uspele i neuspele demonstracije Srbija još usranija. Sdruge strane, oružani ustanak naroda podržavam svuda i svaki put. Ustanici su spremni da daju svoje živote za svoje ciljeve i najčešće su u pravu, osim ako nisu fanatici, a demokratski demonstranti su spremni da tuku narod, kradu i pale . Razlika je velika. Uostalom, čak i kada uspeju, demonstracije nisu nikada donele nikakvo dobro narodu. Ako demokratski demonstranti ne pale, ne kradu i ne tuku na svom pohodu, kao što se trude u Crnoj Gori, onda brate nisu trebali ni da izađu. Milo bi mogao da posluži sendviče a mirni demonstranti ioavako i onako neće ništa postići. Bolje malo da žvaknu u ovo zlo doba. E, ali da uzmu puške u ruke kao njihovi preci, onda...pa u namjanju ruku bih navijao...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *