НИКО У СБ УН И СРБИЈИ НЕ МОЖЕ ДА ВЕРУЈЕ: Да ли је могуће да је ДАЧИЋ напао ову земљу у СБ УН!?

NIKO U SB UN I SRBIJI NE MOŽE DA VERUJE: Da li je moguće da je DAČIĆ napao ovu zemlju u SB UN!?

15 maja 2018

Srbija je stara država koja je oblikovala međunarodni poredak i žrtvovala se za hrišćanstvo, Evropu i svet, izjavio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić na secnici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.

-Molim vas da to imate u vidu kada preda mnom pozivate druge zemlje da priznaju Kosovo, a ja nikada neću pozivati druge da narušavaju vaš integritet i suverenitet, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.Dačić je, na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, posle izlaganja ambasadora rekao da mu je drago što je predstavnik Velike Britanije pomenuo da je nedavno proslavljen jubilej 10 godina diplomatskih odnosa sa nezavisnim Kosovom.

Nadam se da vam je drago i što su Ujedinjeno Kraljevstvo i Srbija obeležili 180 godina diplomatskih odnosa, rekao je Dačić, napomenuvši da kada se izađe iz kancelarije državnog sekretara u Forin ofisu stoji mural na kojem Britanija pod skutima drži Belgiju i Srbiju kao najveće žrtve Prvog svetskog rata.

Ne želim da se vraćam u prošlost, ali budućnost ne može biti samo uvažavanje interesa Prištine, smatra Dačić.

Srbija je spremna na kompromis, ali to znači uvažavanje interesa obe strane, rekao je Dačić i ukazao da se mnoge države sada suočavaju sa istim problemima koje ima Srbija i preispituju svoja priznanja Kosova zbog secesionističkih težnji u sopstvenim državama.

Zahvaljujem vam se na svemu što ste rekli, svako ima pravo da bira prijatelje, ali nema stalnih prijatelja i stalnih neprijatelja. Ima starih prijatelja i nemojte ruširi stara prijateljstva zbog novih, zaključio je Dačić.

(Fonet)

KOMENTARI17 komentara

 1. goran says:

  Pustaju ga da kevce jer znaju da to ne misli, da nije iskren, inace bi ga poslali u Hag.

  • Ludodoba says:

   Od tebe nisam ni ocekivao drugaciji komentar,a tebe treba poistovetiti sa Jelenom Milic i slicnim koji ne vole svoj narod...pod uslovom da jesi Srbin.Dacic kakav takav,zastupa stavove Srbije.

  • Srbija says:

   Ma sta mislio,lepo je rekao ,ne ocekujemo da to da neke rezultate Ali na nama je da probamo.

  • Tasa says:

   Koja si ti bagra !

  • goran says:

   Na ostrvu je glavna Rotsilodova banka pred kojom svi klece.

 2. vanja says:

  Englezi su bili i ostali su NAJVECI NEPRIJATELJI Srbije !

  • goran says:

   I najveci planetarni olos.

  • punca says:

   100za jednog je najveci neprijatelj Srbije i stpskog naroda !

  • Velika Metla says:

   Vanja,blagodarim! To je zlo kakvog nema na planeti Zemlji!

 3. zlatko says:

  Nama ne treba da se oni svadjaju u UN, nego da ne priznaju nezavisnu državu Kosovo, da ponište briselske sporazume i postupaju po rezoluciji 1244. I naravno, da prestanu da kradu. Šta će nama njihove reči bilo u UN ili ovde? Neka reči zadrže za sebe, a nama samo dela.

 4. stana .vuletić says:

  usta ti se pozlatila ,tim bolesnim umovima i treba tako reći .moj predsedniče .mi smomali ali ponosni .i ako si im reko .kreši ,brk u brk.

 5. Vesna Radojciv says:

  MISLIM DA JE DOBRO ENERGICNO REKAO REKAO ISTINU. ENGLESKA JOS UVEK SE PONASA KAO DA JE u 19V.KAO IMPERISTICKA KOLONIJALNA ZRMLJA ALI SAD U 21V.JE POD SKUTIMA AMERIKE.UGLAVNO JE NJIHOV GLASNO GLASNO GOVORNIK

 6. Milutin says:

  E pa dačiću da si tako radio pre 10 i više godina ko što sad pričaš SRBIJA BI BILA VEOMA STABILNA DRŽAVA SA KiM-om u svojim granicama gde bi bila prisutna vlast SRBIJE a ne nacističkih ubica SRBA I SRBSKE DECE iz nacističke amerike i EU.

  • Branko says:

   MORAO JE DA SACEKA VADIMIROVICA DA SE PRIPREMI.

 7. Vesna says:

  On bar kaze i ima m..a da odbrusi i najvecima, najacima i uvek gadja bas tamo gde treba drga je stvar sto je to za njih pas laje, vetar nosi, ali svako moze da radi sta hoce, ali ne i dokle hoce.Nicija nije do zore gorela. Pa ti britanci su proizvod incesta onako pembavi ruzni ljigavi da zeni za lek, treba muskarac da treba ljudsku vrstu da produzi, ne sa bolesnim i izopacenim monstrumima.

 8. Mirko says:

  Nije strasno što neki mrze Dačića Strašno je što mrze Srbiju. Nije Milošević prodao Kosovo Već kosovari..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *