Nikolić: Neka Đilas kaže za vreme čije vlasti se Šarić obogatio

Nikolić: Neka Đilas kaže za vreme čije vlasti se Šarić obogatio

24 juna 2013

Tomislav-NikolicKabinet Tomislava Nikolića reagujući na izjavu Dragana Đilasa zapitao se „za vreme čije vlasti je Darko Šarić gomilao bogatstvo stečeno drogom i švercom“.

U saopštenju iz kabineta predsednika Srbije, Nikolić se pita i s kim se Šarić družio i koga je plaćao.

Povodom današnje Đilasove izjave da je „skandalozno živeti u zemlji u kojoj predsednik na policijskom skupu kaže da su zemljom do pre godinu dana vladali organizovani kriminal i dileri droge“, savetnica za medije predsednika Stanislava Pak Stanković navela je u saopštenju da je skandalozno bilo živeti u zemlji u kojoj se to dešavalo.

„Za vreme čije vlasti je Šarić gomilao bogatstvo stečeno od šverca i droge? Sa kim se Šarić družio i koga je plaćao?“, upitala je Pak, navodeći da u to vreme, „bivši predsednik (Boris Tadić) nije progovarao ni jednu jedinu reč“.

U saopštenju se navodi da će se predsednik Nikolić lično založiti za to da se otkrije „ko je sve u policiji bio u sprezi sa kriminalcima i insistirati da se u javnost izađe sa tačnim podacima kako se ne bi stekao utisak da se promene nisu ni desile“.

Posle saopštenja iz kabineta predsednika, građanima i javnosti nije odgovoreno na pitanje koje mu je postavio predsednik Demokratske stranke, Dragan Đilas, naovdi se u novom saopštenju demokrata.

Demokratska stranka ponavlja pitanje: Koje su to osobe iz vrha policije koje su dileri droge i kriminalci kontrolisali i plaćali, a o kojima je govorio na proslavi Dana policije?

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *