НИКОЛИЋ СЕ ОСИЛИО У РУСИЈИ: Председник Србије прети ЕУ и Албанцима!

NIKOLIĆ SE OSILIO U RUSIJI: Predsednik Srbije preti EU i Albancima!

14 oktobra 2016

rsz_nikolic-putin

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je u Sankt Petersburgu da su odnosi Beograda i Prištine trenutno na „najnižoj mogućoj lestvici“.

On je rekao da je krenuo napad prištinske administracija na srpsku imovinu na KiM.

“To može da se završi dogovorom, ali može da se završi i jako loše jer smo mi spremni da odgovorimo na svaki način. Kako se Albanci budu ponašali u budućnosti, mi ćemo tako da odgovorimo i neka ne računaju na to da mogu da se sa nama igraju ili da će nas neko ponovo bombardovati“

Nikolić je rekao i da postoji jasna namera EU da pomogne Albancima da dobiju nezavisnost. Predsednik Srbije boravi u Sankt Petersburgu, gde je otvoren generalni konzulat Srbije.

(Nova Borba/Agencija)

KOMENTARI4 komentara

 1. Kulak says:

  Novi hrvatski premijer Andrej Plenković jako simpatizira banderovske fašiste u Zapadnoj Ukrajini.Sa američkom akvizicijom Waltzmanom (tzv.Porošenko) sastajao se već pet puta,a banderovac mu je dao i odlikovanje.Jak razlog da mu Rusi zaprže čorbu.

 2. Radikal says:

  Opet probao Vodku od 70 stepeni.

 3. Major Dangić says:

  Nije problem vodka. Treba imati viziju za budućnost. A to je: Što bolje i kvalitetnije oružje i vojna snaga. To možemo samo uz bratsku pomoć Rusije! Obavezan vojni rok, rad namjenske industrije u tri smjene,dobro nagrađivanje vojnih inovatora i inžinjera. Otkažite sotonama sve ugovore, sporazume, pa i MMF (kako kredite tako i dugove). Formirajte sopstvene banke, državnu banku za investicione kredite... Kada može sotonska amerika da štampa novac (bezvrijedne papire) možemo i mi - dok ne stanemo na svoje noge!

  • Lune says:

   Hm,hmm..ove ili "one rusije"..? krstarica.com/ruska oslobodilacka armija ROA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *