НИКОМЕ НИШТА НИЈЕ ЈАСНО! Кинеска војска употребила нову врсту оружја са Индијцима: ПОБЕГЛИ БЕЗ ИСПАЉЕНОГ МЕТКА

NIKOME NIŠTA NIJE JASNO! Kineska vojska upotrebila novu vrstu oružja sa Indijcima: POBEGLI BEZ ISPALJENOG METKA

18 novembra 2020

Kineska vojska koristila je pre nekoliko meseci, elektromagnetno oružje kako bi prisilila indijske vojske na povlačenje tokom sukoba na granici dve zemlje na Himalajima, tvrdi profesor za međunarodne studije Jin Kanrong.

Prema njegovim rečima, navedeno oružje može da skuva ljudsko meso jer stvara iste uslove kao i mikrotalasna rerna, što znači da zagreva sve na određenom području.Međutim, u ovom slučaju vojnicima je samo pozlilo pa su morali da se povuku.

Jin je pohvalio kineske snage na ‘predivno’ izvedenoj vojnoj akciji koja je oterala indijske vojnike bez ijednog ispaljenog metka. Smatra se da je ovo prva poznata upotreba elektromagnetnog oružja na ratištu, prenosi Dejli mejl.

Istovremeno, Tajms precizira kako je elektromagnetno oružje upotrebljeno krajem avgusta.

Podsećamo, dve nuklearne velesile sukobile su se na području na Himalaja. U sukobu je poginulo barem 20 indijskih vojnika, dok broj kineskih žrtava nije poznat.

Smatra se da je to bio najžešći sukob Indije i Kine u posljednjih 53 godine, prenosi Večernji list.

Profesor Jin ispričao je svojim učenicima da su neprijateljski vojnici počeli da povraćaju 15 minuta nakon što je oružje upotrebljeno.

„Morali su da se povuku. Tako su ponovo uspostavili kontrolu nad teritorijom“. – objasnio je.

Vest o navodnom korišćenju elektromagnetnog oružja dolazi u trenutku kad dve zemlje pokušavaju da diplomatskim putem smire tenzije na granici.

U međuvremenu, obe zemlje poslale su hiljade vojnika na granicu i pokušavaju doći do dogovora u vezi sa spornim područjem.

KOMENTARI4 komentara

 1. M says:

  Nećemo ni mi svi bolje proći kad nam glavonje metnu 5G mrežu,i jednog dana odluče pojačati signal,ovisno dal nas žele peći na laganoj vatri,ili na naglo,reš!

  • Kosovac says:

   @ M, …..Kolega, baš sam se mislio da napišem takav sličan komentar. 5G. Pa sam odustao, da ne preteram. Sada, kada si ti načeo temu, imam potrebu da kažem da je danas svako naoružanje puno elektronike i antena. Da bi moglo da bude navođeno čak sa satelita. Ti uređaji su verovatno dobar prijemnik nG frekvencije, pa kada to grune odozgo, mora da zahvati i okolinu tog prijemnika – ljudstvo. Onda postaju stvarne one scene iz fantastičnih filmova. Stižemo u toliku priželjkivanu svetlu budućnost, sve bežeći od mračne prošlosti.

  • Avangard-Kinžal says:

   Mora da umre ili glupa radnička stoka ili ljigavi vlasnici radnih mjesta, tj.fabrika, tj.kapitalisti. Mjesta na svetu ima ili za jedne ili za druge jer jedni su VIŠAK !

 2. Rista says:

  Već godinu dana sam priključen na 5G. Prvo sam mislio, to je samo za kompjutere ali danas baš nisam siguran da je samo za kompjutere. Imam malu antenu koju skoro nikad nemam potrebe da upotrebljavam i 5G "tablu" veličine dve šake i tešku skoro celu kilu. Taj prijemnik se nalazi na metar dva od mene mi, dakle svaki deo tela je na tom otstojanju. Imam i trofejni kompjuter star 20 godina sa starim programom i ponekad ga otvorim da vidim jel još živ, ali taj ne radi na 5G, ne znam zašto. Pa, živi smo oboje mada nismo previše živahni. Ali 5G sistem radi ko munja. Ne znam dal će jednog dana zaista i da opali ko munja ali u mojim godinama, to manje više nije ni važno. I tako ja čitam sve o posledicama i kuvanju od 5G ali na počeku još nisam ništa osećao. Već sam napomenuo da sam debelo razmenio stoosmu deceniju života pa nije tajna. Znači, ono "nisam živahan" ima svoje opravdanje i razloge, ali desilo se čudo. Pre par meseci ja pomislio da se podmlađujem i sve je govorilo da sam "u pravu". Sada znam o čemu se radi. 5G deluje ko vijagra. Bukvalno, sve radi ko na izvolte. E, sad, možda je to pretsmrtno osvešćenje a možda je i 5G. Ne znam. Ne eksperimentišem previše. Bez obzira dal ste u kancelariji ili u krevetu. Pozdrav mome prijatelju Kosovcu. haha... Kosovac, radi ovakvih kao ja ima se uskoro kuvaš u rernu ko pečeno pile. A dok te ne sprži skroz, proveri malo moje iskustvo. Preporučujem mladima da malo eksperimentišu i da idu na ljubavne sastanke ispod 5G antene pa neka jave kako su se proveli. Čuo sam da 5G ubija koronu ko ništa. Sprži je. Od kada imam 5G mogu da trčim 30,99 meteri bez prekida i na kraju čak i ne padnem nanos. (Samo mi srce malo zanosi, ali to uvek bilo od prevelikog napora)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *