Nil Armstrong odbio da se zakune nad Biblijom da je hodao po Mesecu! – VIDEO

Nil Armstrong odbio da se zakune nad Biblijom da je hodao po Mesecu! – VIDEO

30 januara 2014

Covek-na-MesecuOd kada su ljudi, navodno, sleteli na Mesec, kruže neverovatne priče – da ljudi zapravo nikada nisu bili na Zemljinom satelitu te da je sve inscenirana laž za ljude koji su u tom trenutku morali na nešto preusmeriti svoju pažnju dok su se u pozadini događale još veće zavere protiv čovečanstva.

Tako je kroz ovaj dugi niz godina objavljeno mnoštvo dokaza da je cela poseta čoveka Mesecu zapravo bila dobra predstava.

Pokazivale su se lažne, rukom obrađivane fotografije s Meseca kao i mnoštvo drugih detalja na fotografijama koje ukazuju na to da su fotografije snimane na Zemlji, a ne na Mesecu.

Ali, uprkos svim dokazima, rečeno je kako su to samo teorije zavere i do dana današnjeg svaki novi dokaz jednostavno je svrstan pod taj pojam. Ali jedan novinar se dosetio kako bi mogao proveriti je li čovek zaista bio na Mesecu.

Naime, on je zamolio Nila Armstronga, navodno prvog čoveka koji je stupio na Mesec, da stavi ruku na Bibliju i da se zakune da je zaista tamo bio.

Na iznenađenje svih, Nil Armstrong to je odmah odbio i ni po koju cenu nije želeo Biblijom potvrditi svoj odlazak na Mesec. Novinar mu je čak ponudio pet hiljada dolara za dobrotvorne svrhe ako učini tu malu sitnicu; stavi ruku na Bibliju i zakune se da je bio na Mesecu, ali Amstrong nije želeo ni čuti.

Pitate se zašto je to tako teško? Pa verovatno zato što Nil Armstrong zapravo nikada nije bio na Mesecu!

U videu pogledajte kako Amstrong izbegava Bibliju.

(Mondo)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *