НИСАМ ВИШЕ ИМАО ГДЕ ДА СЕ УБОДЕМ! Језива исповест Игора Первића у којој је описао како је пролазио кроз ПАKАО ДРОГЕ! (ВИДЕО)

NISAM VIŠE IMAO GDE DA SE UBODEM! Jeziva ispovest Igora Pervića u kojoj je opisao kako je prolazio kroz PAKAO DROGE! (VIDEO)

23 aprila 2019

Majka me je nalazila u strašnim stanjima. Dotle je dolazilo da bi me ona stavila u kola i dala mi pare za drogu jer više nije mogla da me gleda. Nisam imao više gde da se ubodem – počeo je svoju ispovest svojevremeno Igor Pervić.Igoru su tada pomogli majka Lidija Pilipenko primabalerina Narodnog pozorišta i očuh Miša.

– Doveo sam očuha do ludila, hteo je da me udari, to je bilo iz ljubavi. U tom trenutku sam počeo da vičem “ti nisi moj otac, nemaš prava da me biješ”. Posle toga sam pobegao iz kuće, pošto su me zatvorili u sobu i posklanjali svu garderobu. Stanovao sam na prvom sparatu starogradnje, to je kao treći sprat novogradnje i onda sam u pidžami na pruge izašao na prozor i spustio se na noktima niz zid i bos izašao. Bio sam dete, imao sam četrnaest godina. Sećam se, legao sam na klupu i gledao reku. To su tako pomešana osećanja koja vam prolaze kroz glavu, gotovo nikada se neću vratiti kući, moj se život sa roditeljima završava, a nastaviću da se bavim drogom i sve tako – ispričao je glumac svoje prve dane kada se našao u paklu droge.

Igor je tada ispričao do detalja i kako je dolazio do droge:

– Sva ta deca su bila iz dobrostojećih kuća, tako da smo imali dovoljan džeparac da LSD kupimo za vreme odmora. Ta moja generacija, 1967, bila je veoma opičena po tom pitanju. Duvali smo lepak na čašu “OTO-a”. Dvanestoro nas je iz istog razreda, danas više od sedmoro nije živo.

O tome kako je počeo da koristi herion rekao je:

– Jedna devojka, pokoj joj duši, koja je sada mrtva… Ja sam bio strašno zaljubljen u nju… Imao sam motor, “tomos automatik”, tad sam imao nekih 17 godina. To je tada bilo ne možeš da zamisliš, imati taj motor. I ja je stavim na motor i ona mi kaže: “Ajde, vozi me na Novi Beograd, imam nešto hitno tamo da završim”. Ja vidim njoj nešto nije dobro, a ja tada stvarno nisam ništa znao o teškim drogama. Došli smo do zgrade i ona me pošalje na treći sprat. Za nju sam bio spreman sve da uradim. Nađemo se mi na trećem spratu i ona poslaže sve “rekvizite”, ja gledam zapanjeno šta to ona tamo krčka… I stavi ona meni špric, a ja sam se igle bojao kao groma. I ja naravno da bih tu devojku očarao, onako mlad i glup, kažem hajde. Okrenem glavu na drugu stranu i ona mi to uradi. U tom trenutku osetim nirvanu i počeli smo da vodimo ljubav na stepeništu. Nije jedan dan prošao, ja sam se ponovo… To. Nikad nisam uzimao na nos. Počeo sam tako i nastavio na igli. U početku nam nije trebalo mnogo para, ali kasnije su počeli problemi i krize su bile psihičke. Gledajući nju koja je bila mnogo duže u svemu tome, ubacivao sam sve više sebe u to stanje. Kada je ona vikala da je sve boli i ja sam, a ustvari me ništa nije bolelo osim mozga.

Jednog dana su mu slučajno pronašli špric.

– Onda je krenulo standarno iz novčanika maminog, pa očuhovog, pa tatinog, pa iz novčanika njihovih prijatelja. Nisu znali da sam prešao na teške droge, stalno sam nosio dugačke rukave i nisu mogli da primete. Sa nepunih osamnaest godina slučajno su roditelji pronašli špric – iskreno je u ispovesti rekao glumac.

A onda se prisetio i prvih dana odvikavanja, sa svega devetnaest godina.

– Tada nisu bili centri za odvikavanje, već su me smestili u bolnicu “Dragiša Mišović” sa nekim čovekom koji je imao psihičkih problema. Sećam se, bio je maj i budi me da mi kaže da pada sneg. Napravili su to tako pametno, da je balkon od moje sobe bio u prizemlju. Tada su Valorom lečili narkomaniju, ja njima Valoro, oni meni heroin. Tako da sam ležao u bolnici i uzimao heroin – istakao je on.

KOMENTARI5 komentara

 1. Zoran says:

  Klasicna budala.

 2. Zoran says:

  "– Sva ta deca su bila iz dobrostojećih kuća, tako da smo imali dovoljan džeparac da LSD kupimo za vreme odmora. Ta moja generacija, 1967, bila je veoma opičena po tom pitanju. Duvali smo lepak na čašu “OTO-a”. Dvanestoro nas je iz istog razreda, danas više od sedmoro nije živo."_______On je od mene mladji samo 2 godine. U TO vreme da ti kupujes LSD u osnovnoj skoli, ja ne mogu da zamislim. Prvo sto je droga bila retkost, posebno LSD, drugo bre...svi smo bili prilicna sirotinja, posebno za drogu. Od droge ja znam samo jednog mog druga koji je umro.

  • Zoran says:

   I taj jedan sto je umro je jedini iz svih 5 odeljenja moje generacije u toj skoli.

 3. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Pa u kytu si trebao, tamo je pretpostavljam bilo mesta :-)))

 4. petrovgrad says:

  Sam pao, sam se ubio. Niko ga nije prisiljavao .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *