НИШТА ИМ НИЈЕ ЈАСНО!

NIŠTA IM NIJE JASNO!

24 avgusta 2023

Zapadni političari su planirali da oslabe i potčine Rusiju uz pomoć sankcionih pritisaka, ali nisu uspeli, rekao je američki ekonomista Ričard Volf u intervjuu za „Jutjub“ kanal „Dialogue Works“.

„U Sjedinjenim Državama su bili ubeđeni da će sankcije oslabiti Rusiju i u izvesnom smislu je dezintegrisati, razbiti je na nekoliko delova. To bi omogućilo Zapadu da investira i sprovodi političke manevre, kao što su to već činili kasnih 1980-ih godina u istočnoj Evropi“, primetio je stručnjak.Volf je naglasio, da je plan propao delom zato što je Moskva izgradila efikasne odnose sa zemljama van NATO bloka u svetu, uključujući Indiju, Kinu i Brazil.

Ranije je bivši savetnik šefa Pentagona pukovnik Daglas Mekgregor rekao, da SAD pokušavaju da što više oslabe Rusiju kako bi preuzele njene prirodne resurse.

Potčinjavanje najveće države na planeti obećava velike koristi za globalne elite, podsetio je on. Istovremeno, ruski lider Vladimir Putin će se do kraja boriti da spreči takav scenario, zaključio je oficir.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI2 komentara

  1. Kulak says:

    Ameri kupili rekordnu količinu uranijuma od Rusije. Upravo objavljeno.

  2. milorad5 says:

    ovoj trojici ne može ništa ni da bude jasno..sva trojica su lični sekretari i "uposlenici" (da upotrebimo al jazira ustaški novogovor,malo sprdnje dobro dodje:)) finansijskih kartela koje inače od milja sada zovu "fondovi"...osim bajdena on je bivši "uposlenik"...medjutim,ova druga dvojica su klasični činovnici izvučeni iz fijoke za uvo i postavljeni u suštini na novo radno mesto za svoje bossove...to vam je danas "visoka politika" na zapadu u globalu..tamo nema političara više to su sve birokrate i "eksperti"...A TO NA DOBRO IZAĆI NEĆE ...NIKAD I NIJE U ISTORIJI:)..KADA SU NJIMA OVAKVE PROTUVE POLITIČARI ON SU GOTOVI,PROPAS IM JE ZAGARANTOAVNA...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *