НИШТА ИМ НИЈЕ ЈАСНО!

НИШТА ИМ НИЈЕ ЈАСНО!

24 августа 2023

Западни политичари су планирали да ослабе и потчине Русију уз помоћ санкционих притисака, али нису успели, рекао је амерички економиста Ричард Волф у интервјуу за „Јутјуб“ канал „Диалогуе Wоркс“.

„У Сједињеним Државама су били убеђени да ће санкције ослабити Русију и у извесном смислу је дезинтегрисати, разбити је на неколико делова. То би омогућило Западу да инвестира и спроводи политичке маневре, као што су то већ чинили касних 1980-их година у источној Европи“, приметио је стручњак.Волф је нагласио, да је план пропао делом зато што је Москва изградила ефикасне односе са земљама ван НАТО блока у свету, укључујући Индију, Kину и Бразил.

Раније је бивши саветник шефа Пентагона пуковник Даглас Мекгрегор рекао, да САД покушавају да што више ослабе Русију како би преузеле њене природне ресурсе.

Потчињавање највеће државе на планети обећава велике користи за глобалне елите, подсетио је он. Истовремено, руски лидер Владимир Путин ће се до краја борити да спречи такав сценарио, закључио је официр.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI2 коментара

  1. Kulak says:

    Ameri kupili rekordnu količinu uranijuma od Rusije. Upravo objavljeno.

  2. milorad5 says:

    ovoj trojici ne može ništa ni da bude jasno..sva trojica su lični sekretari i "uposlenici" (da upotrebimo al jazira ustaški novogovor,malo sprdnje dobro dodje:)) finansijskih kartela koje inače od milja sada zovu "fondovi"...osim bajdena on je bivši "uposlenik"...medjutim,ova druga dvojica su klasični činovnici izvučeni iz fijoke za uvo i postavljeni u suštini na novo radno mesto za svoje bossove...to vam je danas "visoka politika" na zapadu u globalu..tamo nema političara više to su sve birokrate i "eksperti"...A TO NA DOBRO IZAĆI NEĆE ...NIKAD I NIJE U ISTORIJI:)..KADA SU NJIMA OVAKVE PROTUVE POLITIČARI ON SU GOTOVI,PROPAS IM JE ZAGARANTOAVNA...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u