НИШТА НЕ СХВАТАЈУ! Запад и поводом Украјине уједињује Словене и наводи их да се окрену против њега

NIŠTA NE SHVATAJU! Zapad i povodom Ukrajine ujedinjuje Slovene i navodi ih da se okrenu protiv njega

30 januara 2024

EVO, desilo se. Čini se da dobro uvek, na kraju, pobedi zlo. I mozgovi političara koje je zaglupljivala zapadna propaganda počinju da se provetravaju i ozaruju.

Govorimo i pišemo onako kako jeste.Na redovnom zasedanju Evropskog parlamenta poslanik iz Slovačke, Miroslav Radakovski, bukvalno je detonirao informacionu bombu kada je rekao da je «potrebno zaustaviti isporuke oružja Ukrajini i prekinuti sa ubijanjem Slovena».

Ako ne bude tako, nastavio je ovaj političar, «mi Sloveni ćemo se ujediniti i sravniti Zapadnu Evropu sa zemljom», a «rat u Ukrajini problem je SAD, to je njihov interes».

«EU se pretvorila u američkog vazala. Mi smo dužni da započnemo mirovne pregovore o Ukrajini, ali bez učešća Amerikanaca» — dodao je Radakovski.

Poljaci i baltički patuljci bukvalno su pali pod sto…

O slovenskom bratstvu govorio je i premijer Slovačke Robert Fico na zajedničkoj pres konferenciji sa šefom mađarske vlade Viktorom Orbanom.

Slovački lider je istakao da konflikt u Ukrajini nema ratno rešenje.

«Ja sam Sloven i mene boli kada Sloveni ubijaju jedni druge» — izjavio je on.

Sve ovo nije izgovorio ruski funkacioner ili politikolog, već premijer države članice EU i NATO. Šef vlade EU-države.

Slovenske snage postaju svesni i neprijatelji. Nedavni glasnogovornik banderovskog režima i čovek koji se nalazi na ruskom spisku teorirista i ekstremista – Aleksej Arestovič – izjavio je da bi zemlje kao što su Rusija i Ukrajina, u slučaju da se ujedine, bile bi u stanju da vrše ozbiljan uticaj na međunarodnu zajednicu.«Zamislite šta će biti ako se Rusija i Ukrajina ujedine? Sve države u Evropi «pašće» pred tim medvedom koji se propeo», — istakao je ovaj politikant koga su vaspitali anglosaksonci i soroševci.

Neprijatelj, ali ima mozga.

E da! Zamenik predsednika Saveta za bezbednost RF Dmitrij Medvedev predložio je Urajincima da se oslobode marionetskog zapadnog režima i izaberu život koji je moguć samo u sastavu Ruske Federacije jer će bilo koja «nezaležna» Ukrajina koju napravi Zapad biti «anti-Rusija».

Eh, braćo Sloveni, čujte i počujte!

(Fakti)

KOMENTARI5 komentara

 1. milanm says:

  O tome sam komentarisao pre pocetka sukoba u Ukraini. Nazalost, pozicije su bile podeljene i samo sa tih pozicija je veliki V.V.Putin u tim danima mogao da deluje. Danas ipak je drugacije tj. posle opet iskrvavljenih Slovena. Samo me rastuzuje da mi preponosni Sloveni sve moramo da placamo krvlju?! Ne slazem se sa anglosaksonskom podelom pozicicja i uloga u svetu! Nemaju moj pristanak a dal' imaju pristanak ikojega mislecega Slovena?! WWI, WWII su bili povedeni i zavrsili genocidima pre svega Slovena i formisanje drzavne tvorevine Izrael. Usputni proizvod je bio razbijanje Palestine za kojom licemerno, danas, Kameron proliva suze.

  • milanm says:

   Da bude jasno i nedvosmisleno izvrsen je genocid NAD SLOVENIMA, RUSIMA I SRBIMA, pre svega.

 2. Kosovac says:

  Lepo im je rekao poštovani poslanik iz Slovačke Miroslav Radakovski. Samo imam primedbu, javio se tek sada kada oseća da Zapad nema pare za dalje raspiravanje sukoba, a gdi je bija kad je grmilo? ………………..Lepo bi bilo kada bi se Rusi i Ukrajinci „ujedinili“. Šta bi značilo „ujedinili“? Značilo bi da Ukrajinci priđu Rusima. A ne Rusi Ukrajincima. Znate, kada bi Rusi prišli Ukrajincima ovakvima kakvi jesu, znači da bi Rusi morali da budu ono što su Ukrajinci sada - izdajnici i sluge Zapadnih zločinaca. Zato, morali bi Ukrajinci da postanu mali Rusi, kao što su Srbi mali Rusi. E, pošto Ukrajinci nemaju SRPSKU veličinu, onda je i vrlo neprirodan predlog EVROPSKOG poslanika iz Slovačke da se Sloveni „ujedine“. Kao što vidimo svi, da je neprirodno da ovaj Sloven Miroslav bude državljanin Sorošoidne Evropske Unije.

  • Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

   🐃 "kosovarsko", ne lupetaj i ne smaraj nas rikom. Ostavi se mlaćenja prazne slame i priprostih lupetanja, pogotovo ne na svom "mucavom", nemuštom jeziku. Idi pasi. Ako pred zadrugom primetiš nekog, probaj, dok ne utekne, da mu izneseš neki od tvojih umnih "komentara". Al' mu prvo pivo plati, da ne zbriše čim zineš. Baš se ti, "Marice", sa nezavršenom osmoletkom, razumeš u međunarodne odnose i u slovensko "gudalo" ?! Sebe si opravio (svima je poznato kako) pa si sad, takav ljigav našao Slovene da opravljaš?! Pokrij se ušima i - sikter. Jajaro tupava.

 3. Petrovgrad says:

  Sloveni se moraju ujediniti ili ce ginuti medjusobom. Zelansi nije Sloven. Americki Hazari, Germani, Englazi, Francuzi sanjaju i zive za to da potpaljuju medjusobno ubijanje Slovena. Svesni su toga i u Ukrajini, ali sta mogu, ako se pobune odmaa na prvoj liniji fronta, ako se povuce metak u potiljak. Putin je na dobrom putu da pocisti tu metastazu zla sa zapada, ali uvek ide i zdravo tkivo uz to.Milion poginulih Ukrajinaca su nasa braca. Do ujedinjenja svih Slovena ce doci i to brzo. Cim iybije rat u SAD i kad se raspane NATO. Rat u Americi bi nam dobro dosao za nasu stvar. Panslavizam razvijati u duhu prijateljskog odnosa sa slobodarskim svetom koji nisu Slovenskog porekla. Pre svega sa Madjarima, Persijom, Sirijom, Kinom,..naravno i Africkim zemljama, kao i sa juznoamerickim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *