„НИШТА СРПСКО НЕ МОЖЕ У ХРВАТСКУ“: Враћају путнике са српским пасошима!

„NIŠTA SRPSKO NE MOŽE U HRVATSKU“: Vraćaju putnike sa srpskim pasošima!

24 septembra 2015

bajakovoNa graničnom prelazu Bajakovo posle početka primene mera Vlade Srbije prema Hrvatskoj u tu zemlju onemogućen je ulaz svima koji imaju srpski pasoš, rekla je srpska granična policija na Batrovcima.

 

Neka vozila i autobusi posle ponoći vraćeni sa graničnog prelaza Bajakovo u Srbiju.

Autobus „Laste“ na liniji Beograd-Banjaluka koji ima beogradske registarske oznake vraćen je sa Bajakova oko 1.30 sati, a putnici su rekli da ih nisu pustili u Hrvatsku.

„Kada smo došli na granicu vratili su nas sa obrazloženjem – ne može srpsko vozilo, niti srpski pasoš da prođe u Hrvatsku ni na jednom prelazu“, rekla je putnica Draginja Živanović iz Smedereva koja je sa sestrom posla u Bosansku Gradišku.

Ona dodaje da šofer hoće da se vrati za Beograd, ali da putnici insistiraju da se još zadrze na prelazu Batrovci očekujući da će možda uspeti da prođu.

Radovan Galić koji je sa suprugom pošao iz Grocke na sahranu u Hrvatskoj rekao je takođe da su im hrvatski graničari poručili da „svi sa srpskim pasošem kao i sve što je srpsko ne moze da uđe nijednim prevozom u Hrvatsku“.

Boško Bjelošev kaže da je australijski državljanin i da ne može da nastavi put za Banjaluku, jer je autobus vraćen.

„Trebalo bi da zovem australijsku ambasadu da vidim šta ću ja ovde na sred puta. Da li treba da idem pešice za Banjaluku“, rekao je ovaj putnik.

(pravda.rs)

KOMENTARI10 komentara

 1. LASER says:

  Ovdje na ovim prostorima ima već i previše sranja da bi se dopustilo ovakvim dupeglavcima da rade što hoće,još će tu biti velikih problema oko egocentričnosti pojedinaca...

 2. Neša says:

  Drago mi je! Tek da se podsetimo ko su i šta su hrvati! Pa da više nikada ne bude lupetaranja o "pomirenju i dobrosusedskim odnosima"! Ustaški ološ!

 3. Kulak says:

  Ovo je sjsjna prilika da svi Srbi i država Srbija konačno raščiste sa JUGOSLOVENSTVOM i shvate da je to najveća zabluda svih vremena koja je podvaljena srpskom narodu.

 4. Sale says:

  Treba definitivno dignuti zid sa tom obnovljenom NDH...

 5. miroslav says:

  Pa lepo sam ja napisao nesto odavno!Jedino da dodam:Sacuvaj me boze kuge i hrvata.E sad sotono idi pa se izvinjavaj sto ti muce putnike.A i vi putnici gde cete.Propusticete farmu?Ili gledate pa zato i ne znate sta se dogadja!A vi sa parade hajde sad na granicu,pasose srpske u ruke pa na prelaz!!!

 6. mija says:

  Vučić će sad danima da tandrlja o krizi zvanoj "bura u čaši vode" na hr. granici, samo da ne bi podigao ogradu prema Makedoniji. Obećala EU milijardu za izbeglice, bagra se polakomila, pa će ako treba sahraniti Srbiju samo da je se dokopa.

 7. Istina says:

  Čim dalje ZDS !!

 8. KIKI says:

  @Istina...PMKISS ;) :) ;) ojeeeeeeeeeeeeeeeee

 9. darko says:

  SRBI NIKAKO DA SHVATE HRVATI SU VECINA USTASE BANDITI JEDINO SRBI IZ SRBIJE TREBAJU DONEKLE VEROVATI SRBIMA IZ HRVATSKE TKO NOSI TO PREZIME KAZE MI TU DONEKLE JER JE PUNO POTURCENIH SRBA U HRVATE.SAD NEK SRBI KUPUJU I DALJE U TODORICA HRANU BUDALE

 10. frka says:

  Samo neprijatelji Srbije kupuju to GMO smece.Jedine drzave u Evropi koje nemaju jos GMO su Rusija i Srbija.Kretencine jedne jedite svoje i ne koristite onu jebenu vegetu koju ni svinje nece da jedu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *