НИСУ АМЕРИКАНЦИ: Ко је Украјини предложио да нападне руске војне аеродроме?

NISU AMERIKANCI: Ko je Ukrajini predložio da napadne ruske vojne aerodrome?

6 decembra 2022

Još prošle nedelje je Kijevu rečeno da ukrajinska vojska napadne ruske vojne aerodrome.

Letonski šef diplomatije Edgars Rinkevičs je prošle nedelje pozvao NATO saveznike da dozvole Kijevu napade na vojne aerodrome na teritoriji Rusije, sa kojih se izvode napadi na energetsku infrastrukturu Ukrajine.

Iako SAD dostavljaju Ukrajini oružje velikog dometa, američki zvaničnici takođe izjavljuju da ne žele vee zaoštravanje konflikta, jer bi to moglo da isprovocira nuklearni rat i još veće tenzije na liniji NATO-Rusija.

(Pravda)

KOMENTARI8 komentara

 1. milorad5 says:

  nuklearni sukob je siguran ako se ovo još samo malo zaoštri ,znači na ivici žileta smo.U toku sledeće god .ako se ne zaustavi sve ovo što zapad radi biće bombardovanje sigurno, od strane rusa.Kad ih klepe neće znati šta ih je udarilo.

  • Sova says:

   Rusi moraju uzvratiti..diverzijama.. Sta cekaju sto ne seku kablove u znak odmazde za severni tok? Ne cekajte ..seci i to na rezance!!

  • persida says:

   A kad ce da ih klepe stvarno, a ne samo u tvojoj imaginaciji?

 2. Darko says:

  Opet bruka Rusije. Dozvoliti ovo je samo još jedan dokaz slabosti. Meni se čini da zapad polako pomera granice i na ovaj način testira slabosti Rusije. Na žalost Rusija je kao mi, ne ući od istorije. Loša priprema, loša logistika. Puste da im gine vojska i kad dodaju pred sam pad onda se probude. To je glupa taktika sa mnogo žrtava.

  • Istina says:

   Kad te ujede komarac sta mu ti uradis? Ja ga ubijem.

 3. Petrovgrad says:

  Rat ćese okončati po kratkom postupku. Jedna raketica u Brsel na sedište NATO i kraj priče.

 4. da da says:

  Nacisti su napali sa dalekometnim raketama dubinu Rusije,a nisu posedovali takvo oružije,što znači da se neko umešao u sukob.Rusija je izjavila na početku specijalne operacije ko se umeša,gađamo direktno tu državu.Šta se desilo,tukli su opet nacističku ukrajinu sa 100 raketa,a onog što im je omogućio te rakete nisu spomenuli,a ne raketirali.

 5. persida says:

  Rekoh vam da je ovo predstava za naivne, rat je dogovor iymedju Rusije i Amerike. Trajace onoliko koliko su se dogovorili.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *