НИСУ СРБИ САМО УМЕШАНИ У СОФТВЕР ЗА КРАЂУ ИЗБОРА У САД: Српски специјалиста за обојене револуције пре избора стигао у Америку

NISU SRBI SAMO UMEŠANI U SOFTVER ZA KRAĐU IZBORA U SAD: Srpski specijalista za obojene revolucije pre izbora stigao u Ameriku

19 novembra 2020

Politikolog Aleksandar Pavić tvrdi da organizacija Kanavas, specijaliziovana za obojenme revolucije, a čiji je osnivač i direktor Srbin Srđa Popović učestvuje u pokušaju dovođenja na vlast Džoa Bajdena u SAD. Organizacija Kanavas je u više država proglašena terorističkom ili joj je zabranjen rad, ali i dalje ima kancelarije u Srbiji.

Komentarišući informacije da su Srbi učestvovali u pravljenju softvera kojima su pokradeni izbori u SAD, Pavić je rekao da su te informacije tačne i da se o tome sve više govori u SAD, ali da to nije jedina uloga Srba u svrgavanju Trampa.

Pavić je rekao da se neposredno pred izbore u Ameriku preselio i Srđa Popović koji je objavio i članak kako braniti izborni rezultat i da veruje da sumnja da je uključen u akcij odbrane izborne prevare.

(Pravda

KOMENTARI4 komentara

  1. Rista says:

    Koje je ovo...ono iz ćenife? Jooj, kakve gluposti može Milićka da napiše u par kratkih pasusa, majko mila. Jes ta Milićka nije udala za onog šipca? Šta čeka? Važno se po...valjati po Srbima. Pa Srđa više nije Srbin al mu ostalo srpsko ime. E, be al se nakotilo politikologa, manalitičara, dripaca i ...sve se utrkuju ko će lepše i iz senke i uz usput da zapljune Srbe.

  2. Nikola says:

    Kada bi postojala prava drzavna sluzba razne Srdje Popovici nebi postojali.

  3. Bili Gubavi says:

    Nisu samo Srbi umešani, ali će samo na srbe da se prelome softverski bagovi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *