НИСУ СРБИ САМО УМЕШАНИ У СОФТВЕР ЗА КРАЂУ ИЗБОРА У САД: Српски специјалиста за обојене револуције пре избора стигао у Америку

НИСУ СРБИ САМО УМЕШАНИ У СОФТВЕР ЗА КРАЂУ ИЗБОРА У САД: Српски специјалиста за обојене револуције пре избора стигао у Америку

19 новембра 2020

Политиколог Александар Павић тврди да организација Канавас, специјализиована за обојенме револуције, а чији је оснивач и директор Србин Срђа Поповић учествује у покушају довођења на власт Џоа Бајдена у САД. Организација Канавас је у више држава проглашена терористичком или јој је забрањен рад, али и даље има канцеларије у Србији.

Коментаришући информације да су Срби учествовали у прављењу софтвера којима су покрадени избори у САД, Павић је рекао да су те информације тачне и да се о томе све више говори у САД, али да то није једина улога Срба у свргавању Tрампа.

Павић је рекао да се непосредно пред изборе у Америку преселио и Срђа Поповић који је објавио и чланак како бранити изборни резултат и да верује да сумња да је укључен у акциј одбране изборне преваре.

(Правда

KOMENTARI4 коментара

  1. Риста says:

    Koje је ово...оно из ћенифе? Јоој, какве глупости може Милићка да напише у пар кратких пасуса, мајко мила. Јес та Милићка није удала за оног шипца? Шта чека? Важно се по...ваљати по Србима. Па Срђа више није Србин ал му остало српско име. Е, бе ал се накотило политиколога, маналитичара, дрипаца и ...све се утркују ко ће лепше и из сенке и уз успут да запљуне Србе.

  2. Nikola says:

    Kada bi postojala prava drzavna sluzba razne Srdje Popovici nebi postojali.

  3. Bili Gubavi says:

    Nisu samo Srbi umešani, ali će samo na srbe da se prelome softverski bagovi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u