НЛО ИЗНАД СЛОВЕНИЈЕ?! Чудна појава направила хаос на небу

NLO IZNAD SLOVENIJE?! Čudna pojava napravila haos na nebu

31 jula 2023

U redakciju slovenačkog portala 24ur.com stigao je, kako tvrde, pomalo neobičan snimak razgovora pilota TUI Ervejsa i kontrolora leta.

Naime, kada je pilot bio iznad Slovenije, pred sobom je ugledao nekakva svetla, javlja taj portal, pa je kontaktirao kontrolu leta kako bi pitao da li se radi možda o vojnom avionu.



Radi se, pišu, o letelici TUI Ervejsa koja je u subotu u 15.45 poletela iz luke Ist Midlands u Velikoj Britaniji, a na grčko ostrvo Rodos sleteo je u 21.12.

Tokom leta iznad Slovenije pilot je kontaktirao kontrolora, a razgovor je tekao ovako:

Kontrolor: Recite šta želite.

Pilot: Imam pomalo čudno pitanje, ali ima li vojnih aviona koji lete u smeru kazaljke na satu jedan do dva, na udaljenosti od oko 40 ili 50 milja.

Kontrolor: 40 milja, pokazivač na jedan?

Pilot: Da. Možda (signal se na kratko prekida).

Kontrolor: Zapravo, nema izveštaja o vojnom saobraćaju.

Pilot: U redu. Jarko svetlo, upravo sada, sija prema nama. Neposredno pre nego što sam vas kontaktirao, svetlelo je prema nama, zatim je nestalo i počelo da treperi. Zatim je poskočilo na nebu i ponovno počelo neprestano da svetli.

Neobičan razgovor između pilota i kontrolora usledio je samo mesec dana nakon što je američka vlada objavila svoj zloglasni izveštaj o „neidentifikovanim nebeskim pojavama”.

U izveštaju, vlada ili obaveštajne agencije nisu ponudile stvarni odgovor na to šta se zaista krije iza više od 140 neobičnih nebeskih pojava koje su zabeležene u poslednje dve decenije. Nema nikakvih dokaza da iza njih stoji tajna napredna tehnologija zemalja poput Kine i Rusije, ili možda čak i vanzemaljskih bića, ali, s druge strane, sve to se ne može isključiti, napisali su autori izveštaja.

Čak i nakon objavljivanja izveštaja od devet stranica koji je napisao Pentagon, toliko pitanja ostaje bez odgovora.

KOMENTARI



8 komentara

 1. padre says:

  Dajte, ne budite idioti! Uz sve što se dešava,vi o vanzemaljcima! Deniken vas pozdravlja, a Ra, Oziris, Tot i ostali već su zajahali svoje kočije!

 2. 1389 says:

  Pitanje je, da nije pilot bio u pijanom stanju ili na nekoj video igrici...

  • Vlada Zelenchich says:

   Vidimo vašu "naprednu" NAZO tehnologiju u ukrajini kako se lako uništava.

 3. persida says:

  To vanzemaljci prevoze slovenacke tenkove za Ukrajinu.

  • Rz says:

   Pošto je korona provaljena, idemo na vanzemaljce!Samo globalno spašava elitu.

 4. Cp6a says:

  Sad je jasno, zapadni dronovi praše srebro-jodid da od malo vlage sa Alpa izazovu grad i oluje. Koliko vidim, postoji stalno vazdušno strujanje sa Alpa prema istoku. Cilj Srpska i Srbija, ali su se malo preračunali.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *