НЛО ИЗНАД СЛОВЕНИЈЕ?! Чудна појава направила хаос на небу

НЛО ИЗНАД СЛОВЕНИЈЕ?! Чудна појава направила хаос на небу

31 јула 2023

У редакцију словеначког портала 24ур.цом стигао је, како тврде, помало необичан снимак разговора пилота ТУИ Ервејса и контролора лета.

Наиме, када је пилот био изнад Словеније, пред собом је угледао некаква светла, јавља тај портал, па је контактирао контролу лета како би питао да ли се ради можда о војном авиону.Ради се, пишу, о летелици ТУИ Ервејса која је у суботу у 15.45 полетела из луке Ист Мидландс у Великој Британији, а на грчко острво Родос слетео је у 21.12.

Током лета изнад Словеније пилот је контактирао контролора, а разговор је текао овако:

Kонтролор: Реците шта желите.

Пилот: Имам помало чудно питање, али има ли војних авиона који лете у смеру казаљке на сату један до два, на удаљености од око 40 или 50 миља.

Kонтролор: 40 миља, показивач на један?

Пилот: Да. Можда (сигнал се на кратко прекида).

Kонтролор: Заправо, нема извештаја о војном саобраћају.

Пилот: У реду. Јарко светло, управо сада, сија према нама. Непосредно пре него што сам вас контактирао, светлело је према нама, затим је нестало и почело да трепери. Затим је поскочило на небу и поновно почело непрестано да светли.

Необичан разговор између пилота и контролора уследио је само месец дана након што је америчка влада објавила свој злогласни извештај о „неидентификованим небеским појавама”.

У извештају, влада или обавештајне агенције нису понудиле стварни одговор на то шта се заиста крије иза више од 140 необичних небеских појава које су забележене у последње две деценије. Нема никаквих доказа да иза њих стоји тајна напредна технологија земаља попут Kине и Русије, или можда чак и ванземаљских бића, али, с друге стране, све то се не може искључити, написали су аутори извештаја.

Чак и након објављивања извештаја од девет страница који је написао Пентагон, толико питања остаје без одговора.

KOMENTARI8 коментара

 1. padre says:

  Dajte, ne budite idioti! Uz sve što se dešava,vi o vanzemaljcima! Deniken vas pozdravlja, a Ra, Oziris, Tot i ostali već su zajahali svoje kočije!

 2. 1389 says:

  Pitanje je, da nije pilot bio u pijanom stanju ili na nekoj video igrici...

  • Vlada Zelenchich says:

   Vidimo vašu "naprednu" NAZO tehnologiju u ukrajini kako se lako uništava.

 3. persida says:

  To vanzemaljci prevoze slovenacke tenkove za Ukrajinu.

  • Rz says:

   Pošto je korona provaljena, idemo na vanzemaljce!Samo globalno spašava elitu.

 4. Cp6a says:

  Сад је јасно, западни дронови праше сребро-јодид да од мало влаге са Алпа изазову град и олује. Колико видим, постоји стално ваздушно струјање са Алпа према истоку. Циљ Српска и Србија, али су се мало прерачунали.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u