#NOKOSOVOUNESCO – ФИЛМ о рушењу српских цркава на Космету (ВИДЕО)

#NOKOSOVOUNESCO – FILM o rušenju srpskih crkava na Kosmetu (VIDEO)

30 oktobra 2015

kosovo-youtube_620x0Internetom kruži kratki video snimak u sklopu kampanje da se spreči ulazak samoproklamovanog Kosova u UNESKO.

Video snimak pod imenom „Istina“ („The Truth“) podelio je predsednik Srbije Tomislav Nikolić na svom Jutjub nalogu.

“Četiri bisera svetske baštine: Manastir Dečani, Pećka patrijaršija, Gračanica i crkva Bogorodica Ljevišla i dalje su na listi UNESKO i nalaze se u opasnosti. Oni koji traže prijem u UNESKO, upravo su oni koji su iz izložili opasnosti”, navodi se u opisu video snimka.

Srbija je krenula u diplomatsku akciju povodom nedavnog zahteva Kosova da bude primljeno u ovu organizaciju Ujedinjenih nacija.

Da podsetimo, Izvršni savet Uneska predložio da se lažna država Kosovo primi u članstvo ove organizacije, a konačna odluka biće u novembru.

Na glasanju, 27 zemalja glasale su „za“, 14 „protiv“ i isto toliko uzdržanih. Zahtevana većina je, zbog uzdržanih zemalja, prema pravilima Uneska, iznosila 21 glas.

Pogledajte video:

KOMENTARIJedan komentar

  1. lovac na turbane says:

    Samo kraj gde se traži od zapada svest,savest i zaštitu je krajnje naivno jer oni su (vatikav i anglosaksonski anticivilizacionisti) ti koji šiptarskim rukama ovo nama rade. Ali Rusi su rekli da će vraiti KiM vrlo brzo i da će grešku iz 99.popraviti,a kamen se spaliti ne može a i srušeno ćemo izgradii ponovo ,baš za inat vatikancima,angloserima i muslima.Sve zlo koje čine od 90.skupo će platiti i vratićemo sve oduzeto, uz KAMATE.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *