НОРВЕШКИ АМБАСАДОР НАЈСТРАШНИЈЕ УВРЕДИО СРБИЈУ: Да ли ће српска власт да реагује?

NORVEŠKI AMBASADOR NAJSTRAŠNIJE UVREDIO SRBIJU: Da li će srpska vlast da reaguje?

22 aprila 2018

Arne Sanes Bjernstad, ambasador Kraljevine Norveške u Srbiji, komentarisao je izjavu Ramuša Haradinaja u kojoj on Preševo i Bujanovac naziva istočnim Kosovom, napominjući da se u Srbiji govori da je Kosovo deo Srbije. Bjernstad je istakao da one koji govore o Kosovu kao delu Srbije i koji su deo sporazuma o normalizaciji odnosa koji treba da reguliše granice, ne treba da iznenadi kada drugi delove Srbije nazivaju Kosovom. On je rekao kako misli da su Srbi na Kosovu bezbedni, a da kriminala ima svuda i usmeren je protiv svih, ali je život Srba na Kosovu siguran, prenose albanski mediji,

“Čujem kako ljudi govore o rizicima tokom posete Kosovu. Ja sam obišao više puta Kosovo sa beogradskim registarskim tablicama bez problema.“, kaže Bjernstad, dodajući kako ne poriče da se na Kosovu dešavaju incidenti ali da veruje da oni koji ne posećuju Kosovo preuveličavaju rizik, piše prištinski list “Zeri“.

(M. Ćurčić, Vidovdan)

KOMENTARI11 komentara

 1. Draza says:

  Ovaj moron dolazi iz zemlje gde je pedofilija široko prisutna unutar pôrodnice,a deca se oduzimaju normalnim roditeljima i dodeljuju lgbt bolesnicima,drzavni biznis u poslednjih nekoliko decenija.

  • Jordanka Zivkovic says:

   nazalost, to je istina, njihov najveci drzavni praznik je PRAJD...svi ga slave, bolesnici, sve je legalno do pedofilije, a zato su posebno deca iz RUSKIH BRAKOVA na meti,upadaju u prodice kao GESTAPO i otimaju iz ruku ruskih majki bebe....jedan dokumentarni film o tome, na ruskom jeziku je na jutjubu...evo, min.z.djordjevic ,,dobro saradjuje,, sa njihovim predstavnicima, i kod nas se preko socijalnih zavoda otimaju deca, iz sela mala ivanca, majci BANDA MINISTRA DJORDJEVICA, NA CELU SA VULEVICEM, OTELI MAJCI BEBU SA DOJKE, STARU 20 DANA...KOLIKO IMA TOGA PO SRBIJI..nazalost, nesme niko da objavi, BORI SE DR MILA ALECKOVIC SA NJIMA KAO LAV....

 2. Daniel Jackson says:

  Nije on ni svestan da je uvredio Srbiju. On je jedno liberalno-globalisticko govedo, koje mirno posmatra unistenje i svoje Skandinavije muslimanskim migrantima. Da Vuciceva administracija ima ono sto necu ovde pomenuti izbacila bi ga iz Srbije. Medjutim Vucic zastupa iste interese i jos dobija preko 50% na izborima. Nema ljutnje!

 3. Rale says:

  Još jedan u nizu Vučićevih prijatelja ,a srpskih neprijatelja.

 4. Cp6a says:

  Kako izgleda, njega je Bog već kaznio. A deluje mi još i da je primač.

 5. Pastrovic says:

  Pokakim se tom vasem kraju u njegova kraljevska usta. 'Si cuo, bre? Opet ce Ruje morati da vas pocesu tamo dje vas najvise svrbi, nordijski paceri!

 6. Dejan says:

  Ovaj ambasador je slabo ili nikako obavešten da je od 12 juna 1999.god. a po dolasku UNMIK i KFOR (koji je imao zadatak da se stara o bezbednosti svih stanovnika na teritoriji KiM), ubijeno ili nestalo preko 1000 Srba i neAlbanaca, i da za takve zločine niko nije odgovarao niti su počinioci nađeni, a on nam tu priča o nekoj bezbednosti Srpskog življa na teritoriji pod međunarodnom upravom!!!! Ivice, podseti ga da na tačku 41.st.1 Bečke konvencije o diploomatskim odnosima i reci u da se ne meša u unutrašnje stvari Srbije, već je došao da kao diplomata predstavlja Norvešku!!!!!

 7. Cetnik says:

  Mora da je brat ibrahima rugobe,

 8. Ilija Krneta says:

  to je samo sramota i bruka teska Srba u S rbiji sto su se ponizili nepreteljima i sto biraju izdajice koji pregovaraju sa srbskim nepreteljom a nece sa bracom rusima i sa PUTINOM KOJI NUDI POMOC SRBINU I Srbiji

 9. Buba says:

  Van iz Srbije gadovi i belosvetski ološ

 10. ARTILJERAC says:

  Šta drugo očekivati od potomka KVISLINGA....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *