НОРВЕЖАНИ О ЗАПАЊУЈУЋЕМ ПРОРОЧАНСТВУ ПОВЕЗАНОМ СА РУСИЈОМ: Долази катастрофа коју Америка не види…

NORVEŽANI O ZAPANJUJUĆEM PROROČANSTVU POVEZANOM SA RUSIJOM: Dolazi katastrofa koju Amerika ne vidi…

27 maja 2021

Norvežani govorili o proročanstvu povezanim sa Rusijom koje predviđa skoru katastrofu SAD.

Zapadni analitičari počeli su da uviđaju ozbiljnost situacije u kojoj se nalaze Sjedinjene Države zbog jačanja geopolitičkog saveza između Rusije i Kine.Savez između Rusije i Kine, koji se sve više učvršćuje, preti da ispadne mnogo opasniji za Sjedinjene Američke Države od SSSR-a i Istočnog bloka u prošlosti.

O tome su nedavno govorili norveški analitičari. Norvežani su primetili da su zajednički rusko-kineski napori na svetskoj političkoj areni u stanju da efikasno zaustave „svaku pretnju od Sjedinjenih Država i koalicije zemalja koje predvode“.

„Vašington ne uviđa najavu predstojeće katastrofe. Sjedinjene Države se ponašaju kao da je odnos snaga u svetu i dalje isti kao pre nekoliko generacija“, navode analitičari, ukazujući na starozavetnu priču sa predviđanjem pada Vavilona.

Stručnjaci su primetili da će se, kada Amerikanci uspeju da u potpunosti shvate „kuda sve ide, promeniti čitava njihova slika sveta“.

U prilog ovoj izjavi ide i članak u kineskom listu Global Times, koji navodi da je „kombinovana moć Kine i Rusije mnogo veća od snage bivšeg sovjetskog istočnoevropskog bloka“.

Kao rezultat, postaje očigledno da Sjedinjene Države i njihovi zapadni saveznici više nisu u stanju da pruže temelje unipolarnog sveta.

Ako ne priznaju drugi rusko-kineski pol moći i ne počnu da pregovaraju s njim, situacija za Sjedinjene Države preti da se na kraju pretvori u noćnu moru.

„Ne može biti jasnije. Ali pitanje je: da li Zapad to uviđa? Da li će pročitati proročanstvo na zidu, kao što je bilo u Bibliji pre pada Vavilona?“, rezimirali su norveški analitičari.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI4 komentara

 1. M says:

  Norveški analitičari nisu shvatili bit,da taj Savez Rusije i Kine itd.,neće biti noćna mora za USA,nego za Europu!Pogotovo ako bude Velikog rata,pa u Europu nahrupe milioni vojnika,izbjeglica i nevolja raznih!

 2. Varjag says:

  Norge brinu o Jenkijima a ovi ih pretvorili u plac za prvu salvu "munjevitog rata".Ne shvataju da će 3 minuta kasnije imati svemirski reljef kao i Britanija, Deutchland, Švedi, Poljaci,Bugari.Italijani...ali da to neče videti.A Jenkiji opet misle da će imati vremena da ih proglase za kolateral, ali neće.Biće fajront za s v e

 3. I Love Jesus says:

  Da se ne lažemo to nije uopšte proročanstvo iz Biblije za ameriku. Sve se nastavlja kao i do sada, a što se tiče proročanstva iz Biblije, ono glasi da će na posletku opet biti na zemlji jedno carstvo i to carstvo slabih i jakih, nešto kao evropska unija sa ostalim zemljama, ali da se neće održati zbog tih razlika u snazi država i da će onda pasti kamen sa nebesa, poravnati sva ta carstva i uspostaviti svoje večno carstvo Boga pravednog kojim vlada Gospod naš i Spasitelj Isus Hristos. Zato pokajte se i Bogu obratite kroz ime Gospoda našeg i Spasitelja Hrista Isusa.

 4. Beli Orao says:

  Samo nek Evropa i dalje popunjava amero vojskom i tehnikom svoj kontinent , naravno da će biti prva na udaru bez iznimke . Kad su dozvolili to amerima umjesto ih istjerali i sarađivali sa Kinom i Rusijom i bazirali svoju doktrinu na NEUTRALNOSTI , oni su faktički dali svoje dupe da prvo primi udarce ! Ako su mislili da će Rusi samo amere gađati u Evropi grdno su se zajebali , neide da se kurvaš a glumiš poštenje !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *