Нова НАТО СТРАТЕГИЈА ЗА СРБИЈУ!

Nova NATO STRATEGIJA ZA SRBIJU!

17 jula 2023

NATO je 1999. godine bombardovao Srbiju da bi joj pomogao da ozdravi i progleda, da se oslobodi prošlosti i zakorači hrabro u evroatlansku budućnost. Zapadna vojna Alijansa otima od Srbije Kosovo isključivo za njeno dobro ali i u ime sveopšte pravde.

Ovako bi trebalo ubuduće da izgledaju formulacije o savezu koji je izvršio agresiju na Srbiju, ukoliko bi srpski zvaničnici odjednom doživeli katarzu, shvatili da je i za njih najbolje da država nestane i počeli da primenjuju odluke sa prošlonedeljnog Samita NATO u Viljnusu.U tim zaključcima se navodi kako članice Alijanse očekuju od Srbije da se na konstruktivan način angažuje sa NATO i svojim susedima, uključujući i svoje javne komunikacije o obostranim koristima saradnje NATO i Srbije.

Šta se ne dopada NATO moćnicima?

Očigledno je da NATO „gospodarima“ nije po volji što Srbi nisu pod njihovom čizmom i što je oko 84 odsto građana, prema istraživanjima iz ove godine, nedvosmisleno protiv članstva države u ovoj organizaciji (11 odsto nema stav, a svega 5 odsto podržava članstvo).

Ne sviđa se moćnim liderima Severnoatlanskog pakta što su Srbi nezahvalni, pa se ne raduju jer je NATO ubijao njihove Milice Rakić, rušio gradove i mostove, palio fabrike i sejao osiromašeni uranijum na srpske oranice.

Nikako se ne dopada Zapadnom bloku na čelu sa Amerikom što Srbi javno ne hvale NATO snage koje godinama gledaju na terenu kako Albanci pucaju na srpsku decu, pale srpske kuće, štale i sušare, ubijaju krave, otimaju zemlju, prave klozete od svetinja i satanistički vandalizuju grobove.

Nije jasno severnoatlanskim vladarima kako to Srbi podržavaju Rusiju koja pomaže srpsku diplomatsku borbu za Kosovo i sprečava da se Republika Srpska obeleži kao „genocidna tvorevina“, a ne podržavaju NATO koji je okupirao Kosovo i poklonio ga Albancima i koji uporno radi i na gašenju Srpske.

Praznik kasetnih bombi

Prosečan NATO um ne može nikako da razume, zašto Srbi u medijima ne počinju program sa NATO zastavom, zašto ne proglase neki praznik kasetnih bombi, zašto, umesto 1389. ne upišu 1999. godinu zlatnim slovima u svoju istoriju, zašto ne drže na zidovima sliku Stoltenberga ili bar Veslija Klarka.

Srbi bi, dakle, prema zaključcima Samita u Viljnusu, trebalo da skaču od sreće kad im vodeća NATO zemlja SAD, zavrće ruke i ispostavlja brutalnu ucene da uvedu sankcije Ruskoj federaciji inače će u protivnom pojedinci iz vlasti biti na udaru sankcija, što je prvi i osetio šef BIA Aleksandar Vulin.

Srbi bi trebalo da pristanu dobrovoljno i sa punim poverenjem, da im NATO, kao u nekim susednim zemljama, određuje ko može da bude u vlasti, a ko je prava, a ko lažna opozicija, koji mediji smeju da postoje, a koji moraju momentalno da budu ućutkani, prognani i zabranjeni.

Srbi bi odmah morali da okrenu list i da, umesto Stefanu Nemanji, podižu spomenik Madlen Olbrajt i Havijeru Solani.Molitva NATO kultu

Kao narod koji je osetio sve blagodeti kancera od osiromašenog uranijuma, Srbi bi trebalo prvi da podrže slanje kasetnih bombi u Ukrajinu i pozdrave totalno uništenje te države od strane Zapada, za njeno dobro.

Srbi bi trebalo da se ugledaju na one koji progone sveštenstvo u Kijevsko-pečerskoj lavri, da bez ičije pomoći okrenu leđa Srpskoj pravoslavnoj crkvi i da se mole i klanjaju isključivo kultu „Milosrdnog anđela“ .

Srbi bi trebalo polako i da pripremaju jedinice i spremaju junačke NATO sinove za neki budući konačni juriš na Moskvu.

Nema druge, braćo Srbi, nego da poslušamo dobronamerne savete Samita u Viljnusu, da prihvatimo oberučke zahteve iz Amerike i da najzad shvatimo da je za naše dobro najbolje da – prestanemo da postojimo.

(Sputnjik)

KOMENTARI5 komentara

 1. Hechim Bekshir says:

  Strategija je uvek ista al sad su nam "frendovi". Juuuuupiiiiiii, 4.US/EU rajh su nam "frendoviiii"!!!:-)))

 2. Filip says:

  Da li to Srbi sa ljubavlju treba da prihvate raspadajuću nato organizaciju koja nas istrebljivala i povrh svega da budemo topovsko meso za interese zapada kao što su to ili glupi ili neobavešteni Ukrajinci.

 3. Gagi says:

  Ima tu nekih "dobrih" zapadnih namera prema nama. Ocigledno je da su nas kao narod precrtali i da za njih vise ne postojimo. Ljubazno i humano nam predlazu da se samougasimo, da se ne bi oni maltretirali jer nece biti nezni kao sto bi to mi bili sami prema sebi. Izgleda da smo prihvatili ovo drugo. Kako drugacije objasniti ovaj ekonomski i zivotni latinicni logor. Vidimo da kurvatski politicari komotno setaju po Vojvodini a siptari masovno kupuju nekretnine na jugu Srbije. Da je dozvoljeno da se urla i prica ko sta hoce, da drzavu blokira ko stigne i gde stigne. Proizvodjaci hrane jedva prezivljavaju i zaradjuju, za razliku od pevacica i sportista koji su postali okosnica "savremenog" drustva i progres drzave. Ucitelji moraju da nam vaspitavaju i uce decu iz kurvatskih knjiga, fakultet moze da zavrsi ko kako hoce a Doktorata iz svih naucnih i strucnih oblasti imamo najvise na svetu. Danima se mogu nabrajati svi deformiteti u nasem drustvu, da skratim, prihvatili smo onu drugu varijantu da se samougasimo. Ako neko pazljivo posmatra stanje u drustvu, sve je kontra i suprotno od zdrave logike i interesa. Kako vreme prolazi, sve se vise topimo a suverenitet nad ovim prostorom kao da vise nemamo. Mnoge stvari pod "pritiskom" dobrovoljno radimo na nasu stetu a ocekujem u nekom narednom periodu i posetu Pape. Verovatno ce prilikom te posete ukazati zvanicnu cast njegovom svecu "Josipu radniku".

 4. Paja says:

  NATO, čibe iz Srbije !

 5. Petrovgrad says:

  Doći ce red na ove zloince da odgovaraju. Za sada se jedino plaše i ime nesmeju da mu pomenu jeste "žuti" bata KIM sa kockastu frizuru. On se ne bi puno zamarao NATO kerovima, kao Putin ili Si. Ovaj Severno Korejac bi im već poslao drugu turu raketica.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *