НОВА ОДЛУКА ПУТИНА И РУСИЈЕ довела до лудила АМЕРИКУ И ЗАПАД!

NOVA ODLUKA PUTINA I RUSIJE dovela do ludila AMERIKU I ZAPAD!

31 maja 2020

Novi avioni MiG-29 koje je Ministarstvo odbrane Rusije isporučilo Sirijskim oružanim snagama prošle nedelje neće biti prevezeni u drugu zemlju.

Prema vojnom izvoru u Damasku, rusko ministarstvo odbrane donelo je odluku o jačanju sposobnosti sirijskih ratnih snaga isporukom serije Mig-29, koji su nedavno modifikovani pre nego što su predati u SiAAF.Izvor je rekao da odluka o transportovanju ovih aviona u Siriju nema nikakve veze sa Libijom ili glasinama Rusije da je pre nekoliko dana prebacila nekoliko aviona MiG-29 u severnoafričku državu.

Na pitanje da li su glasine o prebacivanju aviona MiG-29 iz Sirije u Libiju istinite, vojni izvor je rekao da nema slobodu da to kaže.

Međutim, izvor je rekao da je odluku o prebacivanju ovih letelica u Siriju donelo rusko Ministarstvo odbrane u poslednjih nekoliko meseci.

Prošle nedelje se pojavilo nekoliko izveštaja o ruskoj vojsci koja je prebacila nekoliko savremenih ratnih aviona iz sirijske vazduhoplovne baze Hmejmim u libijski Bengazi.

Rusko ministarstvo spoljnih poslova demantovalo je ove navode, kao što je rekao i portparol Libijske nacionalne armije (LNA) Ahmad Al Mismari.

(Pravda)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Archelay says:

    Amerikancima svidzalo im se ili ne,tocak se krece.Nisu Rusi mutavi pa da slave Jelcinja i trazili misljenja od Jekija.Situacija je sada obrnuta i sve dok ne shvate ko sada gazduje Svetom a gazduju Rusi,bice za njih jos gore.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *