НОВА ПРОВОКАЦИЈА ЕДИЈА РАМЕ

NOVA PROVOKACIJA EDIJA RAME

21 marta 2021

PREMIJER Albanije Edi Rama rekao je danas da je mapa Kosova i Metohije prekrivena srpskom zastavom koju je protekle nedelje objavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić „karta od paučine“.

– Ovo se dogodilo nakon one mape od paučine koju je nacrtao onaj prijatelj u Beogradu koji se igra sa marionetama na Fejsbuku – rekao je Rama tokom posete mestu Kukeš na severu zemlje, prenosi Reporteri.On je dodao da „naravno, imamo različite pristupe kako ići u budućnost“, ali da smo „u sadašnjosti jedno“.

Vučić je 17. marta, na godišnjicu Martovskog pogroma, na Instagramu objavio mapu Kosova i Metohije prekrovenog srpskom zastavom i grbom.

On je u objavi naglasio da Srbija nikome ne preti, ali da je naučila lekciju iz vremena kada je bila gubitnik te da nikome više neće dopustiti da krene na Srbe, ma gde živeli.

Vučić je poručio da Srbija neće dozvoliti da se ikada više ponovi pogrom nad njenim narodom kao što je bio 17. marta 2004. godine na Kosovu i Metohiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

KOMENTARI2 komentara

  1. 1389 says:

    U toj paučini žive Šiptari, koji pljačkaju crkve, proteruju Srbe i prave se fini Euvropi. Sve dok se jednog dana ne probude iz pustog sna, da su dobili državu, a posle toga lov na šiptare u celoj Evropi...

  2. milorad 5 says:

    edi rama je narko diler i završiće kao i svaki krupni narko diler sa nogam u vis i metkom u glavi,ne treba se mnogo zbudjivati zbog budalaština koje on izvaljuje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *