НОВА ВУЧИЋЕВА ОДЛУКА ШОКИРАЛА СРБИЈУ! Ево шта је одлучио

NOVA VUČIĆEVA ODLUKA ŠOKIRALA SRBIJU! Evo šta je odlučio

26 jula 2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ukoliko bude sve kako treba u septembru bi mogla da počne izgradnja nacionalnog stadiona.

“Brzo ćemo da ga uradimo. Biće lepotica. Biće jedan od najlepših evropskih stadiona”, rekao je Vučić novinarima u Čačku nakon polaganja kamena temeljca za fabriku kompanije “FORVERK” u Poslovno-industrijska zona Preljina.Vučić je istakao da je novac za stadion već spreman.

“Izgradnja će nas koštati najmanje 200, ako ne i 250 miliona evra”, istakao je predsednik Vučić.

Kada bude gotov, na njemu će moći da se organizuju utakmice najjačih evropskih takmičenja.

“Naša reprezentacija imaće uslove za igru i treninge, a gledaoci za uživanje. Moći ćemo da organizujemo utakmice Lige Evrope i Lige Šampiona”, rekao je predsednik Srbije i najavio ulaganja u stadione Partizana i Crvene zvezde.

“Imamo spremnih 35 miliona evra da uložimo u sređivanje stadiona Crvene zvezde, Partizana, u Novom Sadu i Nišu. Problem je, međutim, u tome što mi imamo novac da im damo, ali oni nemaju projekte i sada ih čekamo”, rekao je Aleksandar Vučić.

(B92,Beta)

KOMENTARI5 komentara

 1. Miraš says:

  Odreći će se ili već se odrekao srpske duhovne i kulturne baštine na Kosovu i Metohiji, a daće nam fudbalski stadion da se igramo lopte... U tekstu "Bosanski koreni: Celo Bugojno srećno zbog pobede Aleksandra Vučića" izmedju ostalog stoji ovo: "Volio je, po pričanju meštana, igrati lopte. Bio je dosta nestašno dete. Borac je bio od početka, volio je biti uvijek u pravu. Moralo je biti po njegovom. Nije bio popustljiv ni kao dete. Njegova nepopustljivost, njegova upornost su ga i doveli do mesta gde je sada". ZAKLJUČAK: Ama i tetke iz Čačka, Novog Sada igraće fudbala sve u šesnaest. Najvažnije u životu će im biti da pikaju lopte jer onda će i njih lično veoma blagonaklono gledati "najpametniji" precednik.

 2. Miraš says:

  "U dolini fresaka, dolini srpskih kraljeva, Kosovu i Metohiji, s pravom nazvanoj svetoj srpskoj zemlji, nekada je, u Srednjem veku, skoro u svakom mestu bilo srpskih crkva i manastira, tvrđava i gradova kao i dvoraca bogate srpske vlastele. Moćnoj srpskoj državi upravo je Kosovo i Metohija bio stožer i izvor širenja srpstva i srpske države.Prema podacima Republičkog zavoda za zaštitu spomenika kulture Srbije, na Kosovu i Metohiji je bilo 1.181 crkva, 113 manastira, 48 isposnica, 8 spomen-kapela i spomen-kosturnica, zatim 96 tvrđava i starih gradova i 14 dvoraca srpske vlastele, što predstavlja ukupno 1.353 crkvena zdanja. Ako se na ovo doda i 534 stara srpska groblja, ukupan broj srpskih toponima iznosi 1.996. Sa tako bogatom baštinom na jednom prostoru srpskog naroda, koji obuhvata 10.886 kvadratnih kilometara, malo ko se može pohvaliti u svetu. Gustina belega srpske duhovne baštine na Kosovu i Metohiji je u nekoliko zadnjih decenija, ali i vekova, desetkovana uništavanjem i zatiranjem od strane Albanaca. Bukvalnom, broj srpskih svetinja na Kosovu i Metohiji je desetkovan, a od dvoraca srpskih vladara skoro da nije ostalo ništa, dok su stari srpski gradovi i tvrđave potpuno zapušteni..."

 3. senator says:

  Para ima za nacionalni stadion, a ovamo poruka srpskom narodu da SMS porukama donira novac za gladne Srbe na KiM!

 4. Milica says:

  Neće ni od tog igranja loptom biti vajde jer ostvariće se i onaj deo poznate Lazareve kletve: "... rdjom kapo dok mu je kolena." Evo već nam ne ide: Novak je imao ozbiljnih problema u igranju stonoteniskom lopticom, na svetskom prvenstvu u fudbalu Srbija je brzo ispala iz takmičenja, demografska slika Srbije se narušava jer sve je manje poroda "i muškoga i devojačkoga", a ekonomija nam se stropoštava. Kletva već daje rezultate. ... "Ko je Srbin i srpskoga roda, i od srpske krvi i kolena, a ne došo u boj na Kosovo, ne imao od srca poroda, ni muškoga ni devojačkoga, od srca mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bjela, rdjom kapo dok mu je kolena."

 5. Nikola says:

  Ovaj jos nije u zatvoru za brutalno krsenje Ustava Srbije od 2013????

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *