NOVAK ĐOKOVIĆ: Vučić je sposoban čovek

NOVAK ĐOKOVIĆ: Vučić je sposoban čovek

5 septembra 2013

Novak-djokovic-img4958_668Najbolji svetski teniser Novak Đoković pozdravio je danas dolazak vaterpoliste Vanje Udovičića na mesto ministra omladine i sporta i istakao da je prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić, prema do sada urađenom, pokazao kako je veoma sposoban.

„Pratim naravno sve što se dešava u Srbiji. Vanja je izuzetan momak i sportista. Čestitam mu, dobio je veoma odgovoran zadatak. Divio sam mu se kada je kao kapiten predvodio vaterpoliste do mnogih uspeha. Ubeđen sam da će odgovoriti ovom izazovu. Znam da ga je predložio Aleksandar Vučić i to mi uliva još više poverenja. Vučić je, po onome što je do sada uradio, pokazao da je veoma sposoban“ rekao je Đoković.

Srpski teniser u noći između četvrtka i petka igra protiv Rusa Mihaila Južnjija u četvrtfinalu US opena.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Veselin says:

    Koga još ozbiljnog interesuje Đoković i njegovo ganjanje loptice. Ozbiljne ljude interesuje priverda, fabrike, rad, proizvodnja. Ljudi će nakon gledanje prebacivanja loptica ponovo da se vrate u svoju mišju rupu, i nastave tavorenje i ništavnoj egzistenciji, dok te vlasti ubijaju, odizumaju budućnost ovom narodu. Osvestite se ljudi, vidiš da nam sve otimaju kapitalisti-globalisti, dok ste vi, gledali svetske sportove na televiziji, oduzeli su nam privredu, srušili fabrike, zadužili nas da niko to ne može vratiti, a narod i dalje ne odustaje od zaglupljujućeg gledanje tenisa, fudbala, košakre. Mislite da će vam Novak nekada dati neki dinar kad budete prosili. Neće te ne poznavati. Ona ne plaća porez državi. On je zbrisao odavde. On je upotrebljeni majmun novog svetskog poretka. Zbog takvih tipova kao on, uništava se radnička klasa, upopaštava omladine. Od je plaćen bezvrednim novcem Federalnih rezervi, globalistima nije nikakav problem da naštamapju te milione dolara, na koje će dati novaku ček. Ali je problam kad se od sa tim desetinama miliona vrati u Srbiju i sirotinju počne da izrabljuje. Sav narod dolazi u ropski položaj u odnosu na njega. To su smišljeno uradili da pobiju što više naroda. Tako se bezvrenim novcem koji daju Đokoviću da zaluđuje narod istovremeno taj narod okupira jer siromašni narod pada u ropstvo privtanika-kapitalisti u koje spada i Đoković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *