НОВАК НАПОКОН ДОНЕО ОДЛУКУ И ПРЕСЕКАО! Да ли ће ово вратити Ђоковића на прво место?

NOVAK NAPOKON DONEO ODLUKU I PRESEKAO! Da li će ovo vratiti Đokovića na prvo mesto?

6 aprila 2017

Novak-Djokovic-1584-

Senzacionalne informacije o Novaku Đokoviću otkrio je bivši Dejvis kup selektor Srbije Bogdan Obradović!

On je u intervjuu španskom Asu rekao da je Nole promenio ishranu i daće se u narednom periodu znati kakav će to efekat izazvati kod nedavnonajboljeg tenisera sveta.

– Prošle godine nedeljama nije igrao, to nije dobro. Smanjio je treninge. Onda je počeo sa čudnim načinom ishrane, više je meditirao nego udarao lopticu. Prekinuo je sa rutinom, a u tenisu, promena reketa može da vam promeni igru. Onda zamislite kako je kad promenite kompletan pristup.

– Novak jede meso, što je dobro, videćemo sada kako će da reaguje – izjavio je Obradović.

Potom se osvrnuo na period u kome je Srbin promenio mnogo toga u svojoj rutini:

Što se tiče dijete koju je Đoković počeo da primenjuje, a koja je praktično bila veganska bez ikakvog mesa, Obradović tvrdi da je veoma loša.

– Ispraznio je svoje telesne zalihe. Ja sam prvi imao problem sa Pepeom Imazom oko toga. Svi ti mentalni treneri te teraju da razmišljaš šta je najvažnije. A to je katastrofa. Jedan Majkl Felps uživa da jede bakine specijalitete, a posle obori svetski rekord. Novak je sjajan momak, ali je ponesen čudnim teorijama.

Bogdan je Pepea Imaza, Španca koji je Đokovićev mentalni guru, odavno upoznao.

– U Segoviji sam trenirao neke mlade igrače koje je napustio. Tada je rekao da će mu mentalni treninzi doneti više novca. Dobro je pripremiti um, ali neophodno je na treningu milion puta da udarite lopticu. Nemam ništa protiv Pepeovog rada, ali u ključnom periodu promeniti Novaku ishranu i smanjiti mu treninge je loše.

SVAĐA

Na pitanje u kakvim je sada odnosima sa Novakom, Obradović je odgovorio da ga je isto pitao i Toni Nadal, Rafin ujak:

– Novak je u konfliktu sa samim sobom, ne sa mnom. Jednom sam Noletu rekao: Možeš da budeš ljut, ali znaj da neće biti turnira, i svlačionica gde možeš da se zatvoriš i kažeš kako ne želiš da me vidiš. On zna da ja mu iz sveg srca želim najbolje. Mnogo ga volim i uvek ću mu reći šta mislim. Ja sam izazvao konflikt sa njim jer želim da ga probudim.

(alo.rs)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Igor says:

    Aman ljudi dosta vise sa tim Novakom, covek se igra lopte ,zaraduje krvave pare koje su Rotchildi uzeli od pljacke raznih naroda ,kroz ratove,cemu vise uzdizanje Novaka ,pa on nije nikakav bog. Treba Novaka postaviti tamo gde mu je mesto....medu obicne ljude,sto ja verujem da on nema nista protiv.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *