НОВЕ ПОРУКЕ МЛАДЕ ВОЈВОДИНЕ: „Марш а не шетња“

NOVE PORUKE MLADE VOJVODINE: „Marš a ne šetnja“

5 oktobra 2015

675575_novi-sad-659-nalepnice-plakat-mlada-vojvodina-izdajnici-mars-a-ne-setnja-foto-robert-getel_fPlakati sa porukama „Marš a ne šetnja”, koje je potpisala organizacija Mlada Vojvodina, osvanuli su jutros u Novom Sadu.

Na crno-belim plakatima manjeg formata piše „Izdajnici!!! Marš a ne šetnja!!!“, sa potpisom Mlade Vojvodine i tri zvezdice sa vojvođanske zastave.

Za danas u 16 sati u centru Novog Sada Vojvođanska partija i nevladina organizacija Vojvođanski klub zakazali su protestnu „Šetnju za Vojvodinu“, a Mlada Vojvodina je prošle sedmice poručila da neće učestvovati u toj šetnji.

Ta organizacija je optužila Vojvođansku partiju i Vojvođanski klub da rade na „obesmišljavanju republikanske ideje“ i da su „plaćenici“ predsednika Demokratske stranke Bojana Pajtića.

„Način na koji se oni bore za Vojvodinu je samo obesmišljavanje republikanske ideje od finansijera iz Beograda. Mlada Vojvodina smatra da treba organizovati Marš za Republiku!“, ranije je saopštila ta organizacija.

Mlada Vojvodina se ogradila i od Lige socijaldemokrata Vojvodine i pozvala tu stranku da prestane da „obmanjuje javnost“ i da počne „radikalizaciju vojvođanskog pitanja“.

Mlada Vojvodina je prošle sedmice u više vojvođanskih gradova ispisivala grafite „Vojvodina = Katalonija“.

KOMENTARI2 komentara

  1. N. says:

    Nezaposlenost je čudo.

  2. Rašo says:

    Imali Boga, koliko dugo će onaj Pajtić i ona Udovička da destabiliziraju državu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *