Нове претње Доналда Трампа: Најављује ХАОС СЛЕДЕЋЕ НЕДЕЉЕ!

Nove pretnje Donalda Trampa: Najavljuje HAOS SLEDEĆE NEDELJE!

30 marta 2019

Predsednik Donald Tramp je u petak ponovio svoju pretnju da će zatvoriti granicu između Sjedinjenih Država i Meksika, ali ovog puta je dodao da će to učiniti već sledeće nedelje ako Meksiko nešto ne učini povodom problema.

– Ako Meksiko nešto odmah ne učini povodom zaustavljanja svih aktivnosti ilegalne imigracije ka Sjedinjenim Državama, zatvoriću granicu, ili veće delove granice, sledeće nedelje – tvitovao je Donald Tramp.Tramp je na Floridi u petak popodne rekao da može prekinuti bilo kakvu trgovinu na granici – na duže vreme – i insistirao je da je Sjedinjenim Državama nestalo prostora za nedokumentovane imigrante.

– Imamo najslabije, patetične zakone – rekao je predsednik, preteći da će zatvoriti granicu ako dva trenutna karavana migranata pređu u Sjedinjene Države.

– Nestalo nam je prostora. Ne može više da zadržavamo ljude. Meksiko može stati veoma lako – dodao je.

Trampovi komentari došli su nakon perioda u kome je granična služba i Odeljenje za unutrašnju bezbednost reklo da su im resursi tanki.

Ranije u toku nedelje, komesar za carinu i zaštitu granice Kevin MekAlinan rekao je da je došla prelomna tačka za imigracioni sistem Sjedinjenih Država.

KOMENTARIJedan komentar

  1. živoder iz Oseka i Ovčare says:

    degen

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *