НОВИ ДОКАЗИ И ОЗБИЉНЕ ОПТУЖБЕ: Израелски „МОСАД“ управља Исламском државом!

NOVI DOKAZI I OZBILJNE OPTUŽBE: Izraelski „MOSAD“ upravlja Islamskom državom!

30 novembra 2015

Israel 345Generalni sekretar “DESI” (Evropski Ured za sigurnost i informacije), dr. Haisam Bou-Said, potvrdio da su dobrovoljačke snage iračke vojske zarobile izraelskog oficira čije je ime Yussi Elon Shahak.

Čin oficira je brigadir i njegov vojni broj je Re 34356578765Az231434.

Ovaj slučaj podseća na pogibiju izraelskog brigadira u sirijskom gradu Kuneitra, gde je prisustvovao sastanku sa liderima terorističkih grupa.

Bu Said je takođe otkrio da su se desile masovne egzekucije više od devedeset i pet ISIL-ovih lidera iz “elitne jedinice”, uglavnom Čečena, uz mali broj Iračana, u Al ‘SAJNEH regiji” uz Mosel. Oni su optuženi za saradnju sa neprijateljem.

“Grupa čečenskih i drugih stranih boraca koji su ranije operisali u Rusiji i Ukrajini, zarobljeni su u Moselu od strane lokalnih vlasti”, izjavio je Bu Said. Ovo je potvrdio Odbor za sigurnosti kojeg čine Rusija, Sirija, Irak i Iran. Smatra se da su druge grupe i dalje pozicionirane u Ukrajini i da provode terorističke aktivnosti protiv Moskve. To su većinom stručnjaci za elektroniku i eksplozivne naprave.

(priredio Intermagazin)

KOMENTARI7 komentara

 1. otac Satarije says:

  Veoma verovatno s obzirom da Izraelu iz ID nisu pretili a još manje ušli u zemlju i radili masakre, a trebalo bi s obzirom na ideologiju.

 2. Dušan grešnik says:

  pa i ptice to znaju ali ćute....barem još neko vreme

 3. MERI says:

  Izrael: Sirija umire Strateški savetnik izraelskog ministra odbrane Amos Gilad izjavio je da sirijski predsednik Bašar Asad kontroliše samo petinu Sirije. IZVOR: TANJUG UTORAK, 30.06.2015. | 14:10 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?" Ovako su u junu sa zluradošću komentarisali "Sirija je nestala. Sirija umire. Sahrana će biti objavljena u dogledno vreme. Bašar Asad će ostati upamćen u udžbenicima istorije kao onaj koji je izgubio Siriju", rekao je Gilad na konferenciji, koju je organizovao Izraelski odbrambeni žurnal. "Do sada je izgubio 75 procenata Sirije... On je praktično guverner 20 procenata Sirije. I njegova budućnost, ako mogu da predvidim, sužava se sve vreme. I možda ćemo ga imati kao predsednika Alavistana", dodao je Gilad."

 4. MERI says:

  Procurela dokumenta: Izrael naoružavao sirijske pobunjenike Objavljeno: 09.07.2015. 15:46h Hakeri upali u kompjutere izraelskog Ministarstva Odbrane i razotkrili poverljiva dokumenta. Najkontroverzniji deo izveštaja jeste onaj u kojem se tvrdi da su Libanci i Sirijci u zamenu za naoružanje otkrivali položaje Hezbolaha Izraelu http://www.newsweek.rs/svet/52462-procurela-dokumenta-izrael-naoruzavao-sirijske-pobunjenike.html

 5. Max says:

  Ha,ha,koja provala....Turska,Saudijska Arabija i Amerika upravljaju Isisom,oni su ih i stvorili...https://zlj13051967.wordpress.com/2015/11/26/erdogan-is-gevaarlijke-islamist-en-steunt-isis/

 6. Paštrović says:

  O ovome, i o tome ko je nadredjeni ISIS-u, jedno prije 6-7 mjeseci je Dejan Lucic javno progovorio. No, rekao je to slijepoj i gluvo-nijemoj srbskoj naciji.

 7. Miraš says:

  Max, čim je Amerika, pogledaj ko je sve na vlasti u Americi, i ko im je npr. samo vlasnik vodećih medija. Ko je nekad podržao Izrael prilikom okupacije Golanske visoravni? Gde su cionisti tu je i Mosad.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *