НОВИ ГАФ Доналда Трампа (ВИДЕО)

NOVI GAF Donalda Trampa (VIDEO)

15 jula 2017

Snimak rukovanja američkog i francuskog predsednika obišao je svet!

Američki predsednik Donald Tramp očigledno smatra da je dužina rukovanja odraz snage ličnosti, te se pri svakom susretu „muški“ izrukuje sa svima.

Ovog puta, u susretu sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom, oborio je svetski rekord u dužini rukovanja dvojice predsednika. Tramp, naime, nije ispuštao Makronovu ruku dugih 25 sekundi.

Makron je u nekoliko navrata pokušavao da se oslobodi Trampovog stiska, ali mu to nije pošlo za rukom, pošto ga je Donald vukao i tapšao po ruci kao da je dete.

Kako mu rukovanje sa Makronom nije bilo dovoljno, Tramp je za ruku ščepao i prvu damu Francuske, te je oboje „tresao“ rukujući se od miline.

Alo

KOMENTARI4 komentara

 1. Kosovac says:

  Novinari dobili nalog od Soroša da čeprkaju po Trampovim falinkama. Jadni novinari se toliko uneli u posao da nesvesno iznose i afirmativne stvari o Trmpu….. Jeste da mu je držao ruku malo duže, ali očigledno vrlo prijateljski, to je ostavilo utisak o Trampu kao dobroćudnom čoveku. Čak je Tramp i poljubio Makronovu suprugu, što odaje veoma povoljan utisak da se Tramp ne gadi od Makronove starulje.

  • Kosovac says:

   Ispustio sam da primetim da je ova Melanija baš zgodna, ruku na srce i zaslužila je da ima ovako bogatog muža.

 2. goran says:

  Senilno magarac koji je postao strujno kolo.

  • Kosovac says:

   @ goran,…. Izgleda da je Soroš vrlo ljut na Trampa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *