NOVI GENOCID: Reinkarnacija Ajhmanovog projekta

NOVI GENOCID: Reinkarnacija Ajhmanovog projekta

3 avgusta 2014

bzezinski-oldbrajt-mekejn-GENOCID-Reinkarnacija-Ajhmanovog-projektaNovi genocid koji sprovode u delo Kijevski fašisti, od Julije Timošenko preko Desnog sektora do Porošenka, je planiran, organizovan i plaćen opranim dolarima u Beloj kući i Pentagonu, i samo je manji deo stravičnog projekta novog američkog Adolfa Ajhmana – Zbignjeva Bžežinskog.

Ako se vratimo u tridesete godine prošloga veka sa žaljenjem možemo da zaključimo da je i tada, kao i danas, svet sa distance posmatrao divljanje Hitlerovih jurišnika u kristalnoj noći. Uobraženi i samouvereni Albion, je Lamanš smatrao nepremostivim kad je Čemberlenovim jednim potezom pera Hitleru na tacni predao Čehoslovačku. Dok je Hitler u Pleštiju benzinom punio tenkove Staljin je još uvek verovao u Ugovor sa Ribentropom.

Pre toga princa Pavla su engleski jezuiti debelo izigrali pa su sa 200 hiljada funti sa Borom Mirkovićem i generalom Simovićem organizovali 27. mart, da bi se komunisti njime 40 godina kitili sa Titom masonom na čelu za čiji dolazak na vlast je opet bio zaslužan, niko drugi, do isti onaj prepotentni Englez Vinston Čerčil koga je svojevremeno i na sred Terazija u Beogradu išamarao komita Voja Tankosić.

Čerčil to Srbima nikad nije oprostio pa je Tito Čerčilu u znak zahvalnosti pobio više Srba od Nemaca. Ova analogija sa Porošenkovim naci-fašistima koji ratuju za račun svojih zapadnih mentora nije samo arehipska analiza već treći pokušaj Američkih jezuita (iluminata) neoliberalnih satanista da uništenjem NovoRusije (Donjecka, Dombasa, Slavjanska ….) okruže Rusiju sa svih strana i, sa svojim evropskim kerberima krenu na pravoslavnu Rusiju a potom na Kinu i Indiju. Albion bi ponovo u Indiju.

Ameriku ne plaši kineska demografska eksplozija, već ona druga eksplozija sopstvenog spoljašnjeg i unutrašnjeg duga od čega je najveći dug Kini…

Situacija u Ukrajini je došla do belog usijanja. Za diplomatiju više nema prostora. Mirotvorni razgovori nisu mogući sa onima koji su krenuli da izvrše genocid nad ruskim stanovništvom u NovoRusiji jer Ukrajina je odskočna daska, pokusni kunić, probni balon za odlučujući napad na Rusku federaciju.

Ako Vladimir Vladimirović Putin ne učini ono što jedino učiniti mora a to je da brzom i efikasnom intervencijom ne uništi zapadnog trabanta naci-fašističku porošenkovu huntu, pre nego što, ovih dana, oni od NATO i Amerike dobiju pojačanje, Rusa u NovoRusiji neće biti a potom ni Ruske federacije.

Nekad se nešto može naučiti iz srpskog „slučaja“ i preduprediti genocidni scenario naci zlikovca Zbignjeva Bžežinskog. Ako uopšte još ima vremena za tako nešto?

(facebookreporter.org – Miodrag Tomić Stublinski)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *