НОВИ ХЕРОЈ СРБИЈЕ: Давор Штефанек у финалу!

KOMENTARI20 komentara

 1. Zeljko says:

  Da vam nema Hrvata ne bi imali ni jednu medalju !! Srbija 8 milijuna , Hrvatska 4 milijuna , Srbija jedna medalja ( Hrvat iz Vojvodine ) , Hrvatska za sada ( dan još nije gotov ) pet medalja od toga tri zlatne ( ponavljam dan još nije gotov ) ! Što kažete mitomani ??

  • Kajzer Milutin says:

   Da vam nije Srbina, ne bi imali golmana na EP u Francuskoj.

 2. Srdjan says:

  @Zeljko, Skoro svi ti danasnji tzv 'Hrvati' sto su medalje osvojili, kao npr Perkovic, Sinkovic, Glasnovic su Srbi katolicke vere, koji su vatikanskim dekretom preimenovani u Hrvate. Tako danas zvanicno ni ne postoje, tj nigde se ni ne pominju Srbi katolici, vec se to odmah smatraju Hrvatima. Takve glupost nigde nema u svetu - da ako neko promeni veru menja i nacionalnost. Zamisli da Nemci protestanti ne mogu biti zvani Nemcima. Guglaj "map of Europe 814" pa vidi sta je sve bila Srbija (do Istre i Peloponeza), Hrvati nisu ni postojali. Sva Dalmacija i Hercegovina nikad nisu bile naseljene Hrvatima. Bili su Srbi, i ponesto Talijana u Dalmaciji. Hrvati si bili oni sto su bili tu oko Zagreba, Varazdina, to je bila Hrvatska u okviru Austrije. Danas su sve to neki neistorijski Hrvati, stvoreni od Vatikana sa svrhom unistenja Srba. Svrha stvaranja i postojanja Hrvata je da rade protiv Srba za strane sile, kao neki janjicari.

  • milojko says:

   Hrvati su živjeli u Dalmaciji,Istri,Hercegovini,Crnoj Gori, sve do Ulcinja.Na tim prostorima nisu postojali nikakvi srbi.Srbi kao mali zapačeni narod, živili su na Kosovu i okolici Vranja, u današnjoj Srbiji.Ti srbi nisu bili slavenski elemnt, već su kasnije slavenizirani od strane Hrvata, čiji jedan krak prilikom seobe dolazi na područje današnje Srbije.U primorskim gradovima nisu živjeli nikakvi Talijani, već romansko stanovništvo, koje se sada osjeća Hrvatima, kao i vlasi (pravoslavni), koji se sve više izjašnjavaju Hrvatima.Htjeli vi to ili ne htjeli, Hrvati će uvijek podržati Vatikan i u vašim očima biti ćemo vatikanski psi.Ti psi su branili Europu od osmanlija, a država im je svedena na ostatke ostataka, dok su biološki gotovo bili iskorijenjeni, za razlku od serva koji su vjerno služili sultana u Istanbulu,imali razno razne povlastice.Za te povlastice, dobro ste naplatili muslimanima na ovim prostorima, a uskoro će doći vrijeme da oni vama vrate dug.

   • vlada says:

    MILOJKO.IMA ZA TEBE MESTA NA PSIHIJATRIJI,DAJ DA TI POMOGNEMO DOK JOS IMA vREMENA !

   • vlada says:

    Kakvi vlasi budalo.a Sveti Vlaho,zastitnik Dubrovnika,govedo nepismeno !

 3. Nebojsa says:

  hahhhahahaha Zeljko pa pola vase kosarkaske reprezentacije su Srbi! zato cemo da vas tako glatko dobijemo ! Nije jos dan zavrsen, a Boga mi ni olimpijske igre :)

 4. Ja says:

  Slava Bogu da u Srbiji ima Hrvata! Srba u Hrvatskoj nema. Verovatno nam ne prija klima😘

 5. Zeljko says:

  Hrvat iz Tivta Vjekoslav Pasković donio pobjedu i polufinale u vaterpolu za Crnu Goru ! Veliki dan za sportaše Hrvate !

  • vlada says:

   Citaj,Popovic pa hrvat,od svih Srba najgori su kroasani!

 6. Zeljko says:

  http://www.index.hr/sport/clanak/hrvatska-u-riju-rusi-rekord-fali-nam-jedna-medalja-za-najbolje-igre-u-povijesti/913293.aspx

 7. n.n says:

  tako je! Srbi su lazovi i lopovi! Da vam nije nas Hrvata vi genocidasi biste vodali opanke vasim gospodarima oko harema! Hahaha genocidasi lazovski! Za dom spremni!

  • Kajzer Milutin says:

   Kompleksi su čudo. Sprem'te se spremt'te.

 8. n.n says:

  haha spremte se vi genocidasi kad se pojave bojovnicke trupe u beogradu da nas docekate kao svoje gospodare! Sa cvecem! Hahaha

  • Kajzer Milutin says:

   Već se pojavile: Severina,Ava Karabatić, Nikolina... mi ih samo kitimo ...hahahaha!!!

  • vlada says:

   Ma kakvi bojovnici,ne lupaj bre !

 9. n.n says:

  okiticemo mi bandere po beogradu sa vasim trupinama smrdijanski psi! Kako cete lepo da se klatite po svim gradovima na svim banderama! Hahaha za dom spremni!

  • Kajzer Milutin says:

   HAHAHAHA!!! Vidi se ko je genocidan, glupi ujko. Toliko si glup da si otkrio svoje genocidne namere koje hoćeš da pripišeš Srbima. HAHAHAHA!!!

  • vlada says:

   Fudbalsko prvenstvo kroasanije,Glavni stan sporedni ulaz.sad cemo da vas ogulimo kozu u kosarci !

 10. n.n says:

  Niza raso podljudi! srbijansko smece otpadno, fekalije i izrodi! Sazalili smo se u jasenovcu pa vas nismo sve istrijebili. Ovaj put nece biti oprostaja i milosti genocidni koljaci balkanski! Dolazi nova OLUJA i BLJESAK! Hahaha Za Dom Spremni!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *