НОВИ ЛЕК ПРОТИВ КОРОНЕ СТИГАО У СРБИЈУ! Само још три земље у Европи имају овај лек

NOVI LEK PROTIV KORONE STIGAO U SRBIJU! Samo još tri zemlje u Evropi imaju ovaj lek

15 decembra 2021

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je u Srbiju stigao novi lek protiv korone.

– Novi lek protiv korone stigao je u Srbiju! Kupljen je u SAD, a u Evropi su ga, uz nas, nabavili samo Danska, Litvanija i Slovenija. Životi i zdravlje ljudi nemaju cenu – izjavio je predsednik u video poruci objavljenoj na svom Instagram profilu.

KOMENTARI4 komentara

 1. Crbija cveta says:

  Ako hoćete da vam taj lek i deluje, nakon što ga popijete morate se i maljem po glavi udariti da bi se isti odmah aktivirao.

 2. Penzioner says:

  Izgleda da je Slovenija zakasnila sa nabavkom ovog leka, jer koliko vidim i znam jedna je od država sa najvećim brojem obolelih od Kovida 19 u odnosu na broj stanovnika. Sestrić mi tamo radi i svaki put kad prelazi granicu mora se testirati, a morao je primiti i vakcinu (naravno Fajzer). Hidroksihlorokinom, Azitromicinom, Eritromicinom, Doksiciklinom, a kod hospitalnih pacijenata visoke doze vitamina C . Lek Ivermektin apsolutno prevenira bolest ako se uzme u prvih pet dana od kontakta sa inficiranim. dr. Nestorović. Ako se ne varam Hidroksihlorokin i Azitromicin za lečenje gripa Kovid 19 preporučuje i francuski nobelovac za medicinu. Vejn Rut- Kako sam pobedio koronu za 48 sati Ivermektin deluje kao magija. To je jeftino. Nikada nisam iskusio nikakve neželjene efekte. Zahvaljujem Bogu za ivermektin i mega doze vitamina C, D3, cinka, kvercetina, selena, lizina, melatonina, belog luka, tečnog srebra i probiotika. Mene, na sreću, izleči lekar opšte prakse, početnik. Prvo mi dade 6 tableta Hemomicina (mada se ne sme davati više od tri tablete), zatim 4 tablete Dovicina i preporuči sirup od belog sleza i odleprša grip k'o da ga nikad nije ni bilo. Ta doktorka možda nije ni znala za Ivermektin, kojim se u provinciji Utar Pradeš (Indija) isključivo leče i stopostotno izleče svi oboleli. Onaj naš lekar za stoku reče da je Ivermektin lek za njegove pacijente. I Dovicin je lek za ljude, ali ga veterinar propisa psu, koji se od njega oporavi i ustade posle nekoliko dana ležanja i odbijanja da uzme i mrvicu hrane.

 3. Penzioner says:

  Lečenje Kovida 19 u Utar Pradešu (Indija) Svaki komplet sastojao se od: tableta paracetamola (tilenol), vitamina Ce, multivitamina, cinka, vitamina De-3, ivermektina 12 miligrama (10 tableta) i doksiciklina 100 miligrama (10 tableta). Najveći broj izlečenih u odnosu na broj stanovnika u svetu.

 4. Gagi says:

  Nije ovo nikakav novi i bolji lek. Ovo je verovatno samo prepakovan Ivermektin pod drugim nazivom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *