НОВИ НАПАД АЛБАНАЦА! Претучен српски младић на КиМ

NOVI NAPAD ALBANACA! Pretučen srpski mladić na KiM

7 januara 2023

Još jedan srpski mladić noćas je na Božić napadnut na Kosovu i Metohiji.

Grupa Albanaca noćas je oko 2:30 pretukla Stefana Tomića (18) iz Klokota dok se sa bratom vraćao s ponoćne Božićne liturgije u Crkvi Svetog Petra i Pavla u Klokotu.Nakon službe u crkvi, mladić je krenuo kod tetke, kada ga je na putu napala grupa Albanaca, od kojih je neke prepoznao kao obezbeđenje lokalnog restorana. Stefan je zadobio povrede oka, ruke, abdomena i nogu, a lekarsku pomoć je potražio u zdravstvenoj ustanovi u Vitini.

Sa porodicom Tomić razgovarao je i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković koji im je preneo podršku države Srbije koja će biti tu da im pomogne.

Čitav slučaj porodica je prijavila policiji koja je do ranih jutarnjih sati ispitivala Stefana o napadu.

I ovaj mučki napad na srpsko dete na Kosovu i Metohiji pokazuje antisrpsku histeriju koja vlada na Kosovu i Metohiji i koliko su Srbi, posebno južno od Ibra ugroženi.

Zato se postavlja pitanje šta međunarodna zajednica čini da spreči ovakve napade na Srbe i poveća bezbednost Srba, što je njihova primarna dužnost i obaveza.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Petrovgrad says:

    Po merilima NATO alijanse upucati Srbina je normalna pojava i nije nikakav prestup.Šiptari rade, samo koliko im je dozvoljeno instrukcijama sa zapada. Šiptari znaju da je Vuk Drašković potpisao sporazum da NATO trupe mogu da prolaze kroz Srbiju i da u slučaju da nekoga pregaze, ne nemou biti pozvani na odgovornost. To je potpisao Vuk Drašković, kao ministar spoljnih poslova. Nijdna vlast posle njega nije povukla tu odluku. O čemu sada pričamo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *