НОВИ НАПАД АЛБАНАЦА! Претучен српски младић на КиМ

НОВИ НАПАД АЛБАНАЦА! Претучен српски младић на КиМ

7 јануара 2023

Још један српски младић ноћас је на Божић нападнут на Kосову и Метохији.

Група Албанаца ноћас је око 2:30 претукла Стефана Томића (18) из Kлокота док се са братом враћао с поноћне Божићне литургије у Цркви Светог Петра и Павла у Kлокоту.Након службе у цркви, младић је кренуо код тетке, када га је на путу напала група Албанаца, од којих је неке препознао као обезбеђење локалног ресторана. Стефан је задобио повреде ока, руке, абдомена и ногу, а лекарску помоћ је потражио у здравственој установи у Витини.

Са породицом Томић разговарао је и директор Kанцеларије за Kосово и Метохију Петар Петковић који им је пренео подршку државе Србије која ће бити ту да им помогне.

Читав случај породица је пријавила полицији која је до раних јутарњих сати испитивала Стефана о нападу.

И овај мучки напад на српско дете на Kосову и Метохији показује антисрпску хистерију која влада на Kосову и Метохији и колико су Срби, посебно јужно од Ибра угрожени.

Зато се поставља питање шта међународна заједница чини да спречи овакве нападе на Србе и повећа безбедност Срба, што је њихова примарна дужност и обавеза.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Petrovgrad says:

    Po merilima NATO alijanse upucati Srbina je normalna pojava i nije nikakav prestup.Šiptari rade, samo koliko im je dozvoljeno instrukcijama sa zapada. Šiptari znaju da je Vuk Drašković potpisao sporazum da NATO trupe mogu da prolaze kroz Srbiju i da u slučaju da nekoga pregaze, ne nemou biti pozvani na odgovornost. To je potpisao Vuk Drašković, kao ministar spoljnih poslova. Nijdna vlast posle njega nije povukla tu odluku. O čemu sada pričamo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u