НОВИ НАПАД НА СИРИЈУ: Бомбардовање извршили авиони… (ВИДЕО)

NOVI NAPAD NA SIRIJU: Bombardovanje izvršili avioni… (VIDEO)

30 aprila 2018

U bazi 47. brigade SAA u predgrađu Homska večeraas je došlo do velike isplozije. Prema nepotvrđenim informacijama reč je o novom izraelskom udaru na Siriju.

Teroristi su objavili snimke velike eksplozije koja se videla do prvih linija fronta u Rastan džepu gde bi trebala da otpočne nova ofanziva SAA.

U vreme eksplozije u bazi SAA trajao je artiljerijski napad SAA na položaje terorista oko grada Rastan.

(Pravda)

KOMENTARI5 komentara

 1. Dusan says:

  Srbiji treba konkretno bar 10 aviona mig 35 i s300 buk2 smrec pancir.i dosta polovnjaka e onda bi nesto znacili.

  • milos says:

   Mi za to nemamo para

   • Rale says:

    Ako si saveznik pare nisu problem,niko ih ni ne traži,a ako sjediš na dvije stolice onda većina nabrojanog ne može ni za pare...

 2. goran says:

  Izrael, drzava terora, niko ne sme da trepne ni da ista kaze. Gde je Putin, u misjoj rupi?

 3. slobo says:

  Pa Gorane Putin ce da to javno osudi ,ako vec nije .Pa nemoj ni ti tako .Osuda je vec na putu . A sta I'm Izrael radi majko moja .Ma pravi su majke mi .Rade mnogo a pricaju malo .Ne spominju nikakve zapadne PARTNERE ko Rusi I ne prijete ko Rusi nego bubaju kad hoce bez ikakvog izvinjavanja I straha .Bravo Izrael tako se to radi a ne kuka I ne upozorava .Rusi ce to da osude sigurno kao I sve ostalo I idemo dalje .Pa koliko Iranaca I Rusa treba da pogine da bi ovi odgovorili .Ma bo je lud zbunjenog .Ali neka tako I'm I treba .Ne fali nista da se I Izrael zaspe malo raketicama I da mu se unisti taj aerodrome sa kojeg polijecu te ubice I strvinari .Neka Rusija I Iran cekaju I cekaju ali ne znam sta cekaju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *