NOVI PAZAR: Četnici vraćeni, okupila se grupa navijača

NOVI PAZAR: Četnici vraćeni, okupila se grupa navijača

23 октобра 2014

novi pazar4556567U Novom Pazaru je danas mirno, četnici Bratislava Živkovića nisu došli, a nije bilo ni najavljenih ozbiljnijih okupljanja navijača, niti drugih žitelja ovog grada, nije bilo ni parastosa u Petrovoj crkvi posvećenog godišnjici oslobođenja od Turaka.

Kako saznaju “Novosti”, policija je u blizini Kraljeva zaustavila četiri vozila koja su se kretala prema Novom Pazaru, a u kojima su bili Bratislav Živković i grupa četnika koji su se nedavno vratili sa ratišta u Ukrajini. Posle kraće rasprave sa policijom odlučili su da se vrate za Beograd.

U Novom Pazaru se u jednom trenutku okupila grupa navijača bez transparenata koji su nosili bošnjačku zastavu i skandirali su “Alahu ekber” i “Ovo je Sandžak”, potom su se bez incidenata razišli.

Jake poplicijske snage kontrolišu danas sve prilaze Novom Pazaru, pa i alternativne puteve.

KOMENTARI3 коментара

  1. Srbi dijaspore i otadzbine, Keln says:

    Znaci Srbi ne mogu ni parastos da odrze u crkvi i prosetaju gradom u sred zemlje Srbije, dok je to drugima cak i u zelenim uniformima dozvoljeno da provociraju sa nekakvim znacenjem.

  2. Zoran says:

    Ako Srbin ne smije biti Srbin u Srbiji,onda se iole normalan čovjek treba zapitati ko tom zemljom onda vlada!

  3. nerko says:

    nikad u pazaru nije bilo nacionalne netrpeljivosti.i svaka partija moze i drzala je mitinge u centru grada.na svim vaznijim mestima za direktore su srbi. i pored toga cela srbija moze da se ugleda na medjuljudske odnose u pazaru. a par ludaka se naslo da to kvari sa izjavama idemo da osvojimo novi pazar. od koga da ga osvajaju kad on pripada svima nama koliko srbima toliko bosnjacima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u