НОВИ ПРЕСЕК СТАЊА: У Србији новооболело 412 људи, умрло 9

NOVI PRESEK STANJA: U Srbiji novoobolelo 412 ljudi, umrlo 9

23 jula 2020

U Srbiji je u poslednja 24 sata testirano 11.079 osoba, od toga je na virus korona pozitivno 412. Preminulih je 9, a na respiratorima je 185 osoba.

Ukupan broj testiranih u našoj zemlji je 591.350 osoba, od toga su registrovana 22.443 slučaja obolelih od kovida. Dosad je preminulo 508 ljudi, a trenutno je u bolnicama 4.649 pacijenata. Procenat smrtnosti je 2,26 odsto.

KOMENTARI3 komentara

 1. Rista says:

  Koronisti koriste fašistički sistem izveštavanja u Srbiji. Pandemija je idiotski bezobrazluk ali izveštavanje o pandemiji je fašistički bezobrazluk. Sada je već i narodu jasno ko plasira ove laži i zašto. Plasiraju ga globalisti a očigledno u Srbiji imaju svoje medije, vladu, precednika i doktore i po običaju, deo izgubljenog naroda koji sve to sa uživanjem podržava. Sve što se događa u Srbiji zadnjih 19 godina, a pogotovo ovaj način izveštavanja je uvod u fašizaciju Srbije. Koronisti su u Srbiji anti srpski pokret na čelu sa precednikom, opozicijom, pojedinim lekarima i lekarima starletama i delom naroda koji je lupao u šerpe. Dok ceo svet ubrzano napušta put laži i pokušava da se oporavi ukidajući izolacije, u Srbiji je kontra. Istina je da su fašistički delovi u Srbiji oformljeni i ojačani. Da mi neko rekao da se ovako nešto može dogoditi pre dvadesetak godina, ne bih verovao. Zadnjih dana sam primetio sistem obaveštavanja o umiranju Srba od korone i zaprepastio se. Fašizam ne kuca na vrata Srbije. On je već ušao. Srpski narod je nesvestan da je pred potpunim raspadom. Kada fašistički deo Srbije završi ovaj eksperimenat u specijalnoj laboratoriji zvanoj Srbija, neće biti potrebe za priznavanjem Kosovo države a neće ni Vojvodina ostati u Srbiji. Svaka čast koronisti slepci. Ne treba da skinete maske sa lica, nego sa očiju. Već je primetno da je fašistički pokret u Srbiji zamaskiran koronističkim pristalicama. Izraelci su ulazili u gasne komore mirno i bez ikakve sumnje. A Srbe će uskoro naterati da pevaju junačke pesmice dok ulaze u fašističku korona peć. Fašizam je fašizam. Zvao se on Aušvic ili Koronisana Srbija.

 2. test01 says:

  Propaganda se pojacava, umesto 3xx sada imami 4xx novoobolelih dnevno ! Nema limita, sutra ce da dignu na 5xx - a korona bolnica Arena prazna. LAZI koje lako prolaze jer je Srbija pod okupacijom duboke drzave a na vlasti su njihove marionete !!!

  • Zaliv says:

   @test ja bih rekao da si ti neki balija shipi ili usrasha i zelis lose srpskome narodu te negiras nesto sto niko normalan ne negira kako bi se neko primio pa eventualno razboleo a nas narod nasao u jos gorem polozaju....drugo normalno objasnjenje ne postoji. IL SI 101% LUD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *