НОВИ ШАМАР ЗАПАДУ! Молдавија окренула леђа Западу и ушла у савез са Русијом (ВИДЕО)

NOVI ŠAMAR ZAPADU! Moldavija okrenula leđa Zapadu i ušla u savez sa Rusijom (VIDEO)

21 januara 2017

dodon-putin 56

Interesi Moldavije “ne mogu biti zaštićeni ili promovisani van strateškog partnerstva sa Ruskom Federacijom,“ kaže novi predsednik te zemlje.

Nazovimo ovo šamarom upućenom Viktoriji Nuland na njenom putu ka odlasku.

Vašingtonovo transatlansko carstvo je pretrpelo veliki udarac ove nedelje kada je novoizabrani predsednik Moldavije, Igor Dodon, najavio ponovno usklađivanje njegove zemlje sa Rusijom, na zajedničkoj konferenciji za novinare koja je održana sa Vladimirom Putinom u Moskvi.

Mora da je ovo bio tužan dan za neokonzervativce, transatlance, globaliste, Viktoriju Nuland i Džordža Soroša. Iako nisu potrošili ni blizu onoliko novca u Moldaviji koliko u ispiranje mozga i zbacivanje u Ukrajini (5 milijardi dolara, po rečima Viktorije), oni su sigurno mnogo uložili u pokušaju da povuku Moldaviju u Vašingtonovu evro-atlansku oblast.

Sada je sve uzalud. Ispostavilo se da se ne može tako lako izbrisati istorija, kultura, tradicija, jezik i porodične veze, pa čak ni sa obrazovnim programima od milijardu dolara. Isto će se uskoro dokazati i u Ukrajini. Oni Moldavci koji su rumunskog porekla, su videli kako je jadno Rumunija prošla u EU i kao američki NATO vazal. Oni koji su ruskog nasleđa, nikada ni nisu podržavali okretanje ka Vašingtonu i Briselu.

Sada konačno imaju predsednika koji zastupa njihove interese. To nije vrsta demokratije koju bi globalisti želeli da vide.

Pogledajte video:

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *