НОВИ ШОК У АМЕРИЦИ – АМЕРИЧКИ ПОЛИТИЧАРИ ТВРДЕ: Саудијска Арабија и САД стоје иза 11. септембра!

NOVI ŠOK U AMERICI – AMERIČKI POLITIČARI TVRDE: Saudijska Arabija i SAD stoje iza 11. septembra!

13 aprila 2016

1460488267-8213Senator iz države Njujork Kirsten Džilibrand i bivši američki senator Bob Grem javno su pozvali Baraka Obamu da obelodani dosad tajni deo izveštaja o terorističkim napadima koji su se dogodili 11. septembra 2001-ve godine – objavi je Independent.

Isti list ukazuje da je kongresna komisija sačinila izveštaj o tim napadima na 800 stranica, a da je njegova poslednja glava od 28 stranica – prilikom objavljivanja 2003. godine – ostala skrivena od javnosti.

Grem je bio jedan od kopredsednika te komisije, a u intervjuu televiziji CBS News rekao je da ta glava sadrži podatke koji pokazuju da je Saudijska Arabija bila umešana u teroristički napad.

To su, kako je rekao, potvrdili i bivši kongresmen Tim Remer i bivši senator Bob Keri.

Grem je takođe otkrio da se u tom delu izveštaja ukazuje i ko je teroristima, građanima Saudijske Arabije, pomogao da nauče da pilotiraju avionima, iako su u SAD stigli čak i bez znanja engleskog.

Dodao je da su uz pomoć saudijskog agenta Omara al-Bajumija dobili novac i bili uspućeni u pilotsku školu. Na to su uticale i same saudijske vlasti i njeni imućni građani i neki dobrotvorni fondovi.

Grem je potom televiziji FoxNews rekao da o umešanosti Saudijaca postoje svedočanstva i izvan tih 28 stranica.

On i Džilibrand su  naglasili da Obama mora obelodaniti sadržaj tih 28 stranica uoči svoje posete Sudijskoj Arabiji koja je planiraana za 21. april.

Zvanični Rijad je na sve ovo već odreagovao i sadržaj tajnih stranica nazvali „kompilacijom mitova”

KOMENTARI2 komentara

  1. SENTINEL says:

    Pranje pravih zločinaca jevrejskih zionista svima nam je jasno da su oni iza toga. Svima nam jejasno da je taj izveštaj totalna laž u kojoj su izgleda pustili tajni deo kojim obtužuju S. Arabiju da kad im zatreba da to upotrebe. Ani reci o vlasniku jevreju koji je osigurao u slučaju teror. napada samo dve -tri sedmice pre napada, o 5 uhapšenih "dancing Israelis" o motivu, o mogučnostima, o očitom planiranom rušenju zgrada koje su bilepune eksploziva... Ne sad treba ko pravi goyimi da slepo verujemo tim govnima dalje. MA NEMOJ PROSLA SU TA VREMENA NISMO VISE SVI TAKO GLUPI I SLEPI ZLOČINCI SATANISTIČKI!!!

  2. Pera says:

    Amerikanci se odavno vise nesokiraju. Zombiji nemaju dusu da prepoznaju istinu. Dovoljan je podatak da 800 vatrogasaca, policajaca i radnika hitne pomoci, koji su spasavali tada, umrlo od KANCERA, zbog radijacije od mini atomskih bombi sa kojima su srusene kule zemljakinje Kad kazem zombi, mislim da su njihove duse mrtvackog izgleda kao holivudske maske, a evo isto vazi i za evropljane.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *