НОВИ ТРАМПОВ БИСЕР О СРБИМА И ШИПТАРИМА

NOVI TRAMPOV BISER O SRBIMA I ŠIPTARIMA

28 oktobra 2020

Donald Tramp, predsednik Sjedinjenih Američkih Država, sinoć je u Nebraski održao predizborni skup, gde se tokom svog govora ponovo pohvalio sporazumom potpisanim u Vašingtonu u septembru između Kosova i Srbije, rekavši da je prekinuto 400 godina ubijanja, piše Gazeta ekspres.„Da li znate da sam nominovan za tri Nobelove nagrade za mir, možete li da verujete? A za različite regione, poput Kosova i Srbije, pravimo sporazume, znate, trgovinske sporazume. Rekao sam: Čekaj malo, zar se oni uvek ne bore jedni s drugima? Da. Mnogo decenija. Kako znaš? Rekao sam: Znam, oni se stalno međusobno tuku“, rekao je Tramp, a objavio portparol Bele kuće.

Poručio je da “neće raditi nikakav posao s njima – voleli oni naš posao ili ne – nećemo raditi nijedan posao, a da se oni ne slože da prestanu da se ubijaju i znate šta, trajalo je oko 20 minuta“, rekao je američki predsednik.

„Oni se bore 40 godina. Mislim da se bore već 400 godina, želite li da znate, ali oni se već dugo bore. Želeli su da se dogovore. Odjednom, pre dva meseca, bili su u Ovalnom kabinetu, grlili se i ljubili, bilo je lako“, rekao je na kraju Tramp.

KOMENTARI3 komentara

  1. persida says:

    Amerikanac moze biti samo debil: covek bez istorije, bez morala, bez imaginacije, bez memorije.

  2. Bože, Da li vidiš šta rade sa tvojom decom? says:

    Što jes, jes, grlili se ljubili, dizali suknjice. Na neki način jeste ovaj Donald Patak u pravu, verovatno mu je Melany (Melanija) čitala pred spavanje Kosovski Ciklus i dočaravala sliku "Kosovke Devojke" pa jeste se tamo na Kosovu vazda tuklo, dal su turci il albanci kakve veze ima? Kosovo je Kosovo - bojno polje za mnogaja let, kada nema turaka već 500 godina dobri su nam i albanci bar na jedno 40 - 400 godina. A sve je počelo vrlo bezazleno sa:"More Marko ne ori drumova, - More Turci ne gazte oranja." Što bi reklo:"E, nećete mi preko zemlje, Sinovi, oo, Decoo, buši, buši, ha, ha ha." Istorija se ponavlja, isto kao i neznanje amerikanaca, većina njih i ne zna ko im je predsednik, a među njima i taj Donald Tramp, jer da zna kako je on taj, valjda se ne bi tako prolupavao. Svejedno dajte čoveku neku od te tri Nobelove nagrade, za nešto, makar i za Glupost!

  3. Si Ju Leter Aligeder says:

    Čovek se razume u srpsko Kosovo kao Kraljević Marko u televizor. Zato smo tako i prošli. Verovatno se jesu i grlili i ljubili naš nametnuti i njihov ne priznati predsednik ali to nije bilo za javnost, ali oćeš vide to Tramp, odmah čoveku uručite Nobela iako je to bilo lako.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *