НОВИ УДАР МИЛОВОГ РЕЖИМА: Полиција забранила сутрашњу литију у Бијелом Пољу!

NOVI UDAR MILOVOG REŽIMA: Policija zabranila sutrašnju litiju u Bijelom Polju!

13 juna 2020

Uprava crnogorske policije zabranila je održavanje litije u znak protesta zbog usvajanja spornog Zakona o slobodi veroispovesti, koja je bila planirana za nedelju u Bijelom Polju.

„Ne dozvoljava se održavanje javnog okupljanja Molitvenog hoda-litije, koja je zakazana od Petrove crkve, ulicom III sandžačke, Ul. Slobode i Ul. Nedeljka Merdovića do crkve Svetog Nikole u Nikoljcu, povodom Zakona o slobodi veroispovijesti, shodno čl. 14 st. 4 Zakona o javnim okupljanjima”, saopšteno je iz policije, prenosi Tanjug, pozivajući se na crnogorski portal „Kodeks“.

U policijskom obrazloženju objavljenom na Fejsbuku navodi se da „javno okupljanje nije blagovremeno prijavljeno Centru bezbednosti Bijelo Polje“.

KOMENTARI3 komentara

  1. Gardista says:

    Ok, prijavite sutra za sledeći vikend, a sutra svako neka iznese statuu od kartona. Mozda pohapse sve statue, mentoli.

  2. Kulak says:

    Milo Đukanović kopira ustašiju.U ustašiji se izbori dobijaju ili gube na raspirivanju mržnje prema Srbima.Milo Đukanović je otišao i korak dalje.On kopira poteze ustaškog poglavnika u odnosu na Srbe i Srpsku Pravoslavnu Crkvu.Smetaju mu Srbi,smetaju mu nazivi srpski,srpska,srpsko.Smeta mu sve što ima naziv po Srbima.On bi da negira Srbe i svemu što je historijski srpsko nazove "crnogorsko".To je fizički i identitetski genocid nad Srbima.Stravično.Milo Đukanović je genocidni zlikovac kakvog još nije bilo.

  3. Dražen Jovan Petrović says:

    Udar za udarom na Srbe u Crnoj Gori.Zaveo je Milo Đukanović teror nad Srbima u Crnoj Gori kakav nije bio ni nad crncima u vrijeme apartheida u Južnoj Africi.Ovo neće izaći na dobro.Srbi u Crnoj Gori su slobodarski narod,neće još dugo moći trpiti ovaj strašni teror pomahnitalog diktatora i njegovih 2000 policajaca.Sve u Crnoj Gori sluti na skori krvavi GRAĐANSKI RAT.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *