НОВИ УДАР НА СРБИЈУ: Белгијанци увлаче Србију у рат – тврде да Југоимпорт наоружава Русију (ВИДЕО)

NOVI UDAR NA SRBIJU: Belgijanci uvlače Srbiju u rat – tvrde da Jugoimport naoružava Rusiju (VIDEO)

13 jula 2023

Belgijska nevladina organizacija GRIP je objavila izveštaj u kojem navode da belgijska municija koja je prodata srpskim kompanijama završava u Rusiji, pa su shodno tome, belgijske vlasti „oduzele licence“ srpskim kompanijama Jugoimport i Borbeni složeni sistemi iz Beograda, što će povući i određene i tržišno-komercijalne, ali i pravne konsekvence.

Koliko su ove informacije tačne tek treba da se utvrdi, ali očigledno da su izveštaj organizacije GRIP belgijske vlasti prihvatile kao istinit.Podsećamo, već u više navrata, širom sveta, objavljivane su informacije o navodnom učešću srpske države u dostavljanju oružja na front Ukrajine, ali srpske vlasti su uvek to oštro demantovale ističući da je srpska vojna namenska industrija ozbiljna i da iza nje stoji ozbiljna država.

Ovo je verovatno samo još jedan orkestrirani hibridni udar na Srbiju, u moru drugih dezinformacija i medijskih manipulacija koji se sprovode sa ciljem raslabljivanja i destabilizacije unutrašnjih prilika u Srbiji, kao i slabljenja njene pozicije u svetu.

Pogledajte prilog belgijske nacionalne televizije na francuskom jeziku:

(Pravda)

KOMENTARI15 komentara

 1. Gagi says:

  Pocinje polako da se otvara front prema Srbiji. Opet ce se fingirati neki eksces na KiM, mozda neko pripuca na siptarska vojna vozila. Uostalom, videcemo kakva im je ovovremenska masta. Sledecih nedelja ce biti sve vecih spoljnih napada i komplikacija, verujem da ce ovi pocrneli i odmorni takodje doprineti da se uozbiljimo i "vec jednom" krenemo u pravom zivotnom smeru. Jer, kako izrece neki pametni filozof, "zivot nema alternativu". Verovatno je ova umna izreka citirana i pozajmljena od Cara Lazara i njegovih junaka. Ima u Srbiji dosta spomenika nasih istorijskih velicina, ako sam dobro primetio, svi drze sablje i jatagane. Ocigledno je da se zivot nekada tako branio, danas je doduse neko drugo vreme, nevernicko (ateisticko) i materijalisticko. Nekada je narod branio svoju kucu i njivu od koje je ziveo, danas ce se dogovorima i popustanjima braniti velelepne vile i bezbrojni stanovi onih koji su nas "uspesno" do sada sacuvali. Sve je stvar taktike ili izbora, najveca je muka kupiti vreme i jos neki dan proziveti u blagostanju narodnog znoja koji je otkupljen za dva eura. Patriotizam i sabornost, nego sta.

  • Independent says:

   Da li bi bilo baš jako čudno da srbija raznim kanalima zaista prodaje rusiji i oružje i municiju i šta sve može? Naravno da ne bi bilo. Sada je vreme za pravljenje milijardi eura zarade. Rusija pod sankcijama, para još imaju mnogo a gladni oružja i municije i ne pitaju za cenu. Pa ko bi tome odoleo.? Kako kažu "bolje živeti 100 godina kao milioner nego jedan dan u bedi"

   • milorad5 says:

    aj nelupetaj i mrš bre kući u ameriku..rusi uošte nemaju potrebe za uvuzom naoružanja to su NATO prolivi da se obračunaju sa nezavisni proizvodjačima oružja u svakoj državi koju mogu da pritisnu...samo izmisle izvoz oružja...a onda plene tudju imovinu zabrajnuju izvoz otimaju tudje pare i posle toga dodju da prodaju svoje oružje...sreć mi ni za sebe ne može da napravimo koliko nema treba pa izvoz i nije u nekom prvom planu sem nekih manjih viškova...a da zaustave emirate recimo da sa svojima avionima dodju po robu ..teško

   • Gagi says:

    Idipeder... Naravno da je vreme, vi to na zapadu radite bez prestanka, pravite ratove i prodajete oruzje. Ima tu (za tebe) jedna opasna stvar, kao sto mozes primetiti, Srbija ima oruzja i za izvoz. Jos je kod vas oteta Srpska imovina i zivotni prostor, mozda po to dodjemo ovih dana.

    • Velika Metla says:

     Gagi, zna ustaško "dijete" šta su radili, pa zato i kevće ovde. Strah je ČUDO.

  • Velika Metla says:

   Što više dobijaju po njušci u bolješevičkoj nestaloj " ukropiji" to više šinje " onu stvar" na Srbe. Ništa nam ne mogu, iz prostog razloga što Srbi brane slobodu, istinu i pravdu. Kao i uvek do sada i od sada. Bog je uz Srbe.

  • Velika Metla says:

   Što više dobijaju po njušci u bolješevičkoj nestaloj " ukropiji" to više šilje " onu stvar" na Srbe. Ništa nam ne mogu, iz prostog razloga što Srbi brane slobodu, istinu i pravdu. Kao i uvek do sada i od sada. Bog je uz Srbe !!!

  • Kosovac says:

   @ Gagi, …..Dobro bre SPOvco, ko te je napumpao tolikim defetizmom, kukumavčiš cel' dan, ajde ne seri - i podmećeš Caru Lazaru neke izreke, pizda ti materina novoistoričarska.

   • Gagi says:

    Kosovac... Znaci, prepoznao si se iz mog komentara. Kako vas je lako isterati iz misje (komunjarske) rupe, sami se javljate. Zao mi je sto nisi postao Edison da i ti proizvodis struju, verovatno si dovoljno "zaradio" od radnickog znoja pa je sada vreme da budes komunisticki kapitalista.

    • Gagi says:

     Da odes do DR Nestorovica i priupitas ga, sta ti TO ne dozvoljava da spavas nocu.

     • Kosovac says:

      @ Gagi, …..Kod nas je dan.

 2. milorad5 says:

  "nevladina organizacija" koja se ponaša kao špijunski servis...tvrdnje bez dokaza i smisla---naša municija mpože direktno da ide u rusiju uopšte je nepotrebno da se toradi preko elgiej ili neke "nevladine organizacije"..znači izmišljotne ali sa okjim ciljem to još nije sasvim jasno pošto jedna lasta ne čini proleće a i pitanje je za čije intrese je plaćena ova NVO...moguće je da su popizd- zbog bugarskog magacina municije za kijev koji je onomad odleteo u vazduh..pasad tapkaju u mraku tažeći krivca:)ne treba reagovati nasvako sranje koje odande dolazi, ustvari na većinu..mi da im lečimo dijareju ne možemo...

 3. Kosovac says:

  Čuješ, Belgijska Nevladina Organizacija Grip. ……………Sorošoidna Nevladina organzacija otkriva ko naoružava Rusiju.

  • Velika Metla says:

   Belgijska " junačka" vojska je postigla rekord, koji ni do dan danas nije oboren, a i neće skoro, u polaganju oružje pred Hitlerom za " celih " 7 sekundi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *