НОВИ – ВЕЛИКИ СКАНДАЛ: Помоћница Клинтонове страни плаћеник – радила против Америке!

NOVI – VELIKI SKANDAL: Pomoćnica Klintonove strani plaćenik – radila protiv Amerike!

22 avgusta 2016

ct-huma-abedin-benghazi-attacks-20151016 (1)Američka predsednička trka kao da ne može bez uzbuđenja i skandala.

Elektronsko izdanje lista New York Post objavilo je da je Hjuma Abedin – ključna pomoćnica Hilari Klinton, kandidatkinje Demokratske partije za predsednika SAD – bila urednik lista za muslimane Journal of Muslim Minority Affairs koji je propagirao radikalne islamske stavove.

New York Post je doslovno napisao: „Glavna pomoćnica Hilari Klinton u aktuelnoj izbornoj kampanji punih deset godina je radila za radikalni muslimanski list koji je agitovao protiv davanja prava ženama i optuživao SAD da su same krive terorističke akte od 11. septembra 2001. godine“.

Isti list u istom tekstu ukazuje da Abedin – ukoliko Klintonova bude izabrana za predsednika SAD – može postati šefica aparata saradnika Bele kuće.

New York Post tvrdi da je Journal of Muslim Minority Affairs „saudijski organ propagande“.

Precizira da je taj list propagirao ograničavanje prava za žene i otvoreno pisao da su Sjedinjene Države – svojom neprijateljskom politikom prema muslimanima – isprovocirale teroristički napad na Njujork i Vašington.

New York Post posebno naglašava da Hjumina majka Saleha Abedin sve do danas glavni urednik Journal of Muslim Minority Affairs.

(Fakti)

KOMENTARI3 komentara

  1. vlada says:

    Da.samo sto su pripadnici FBI uhapsili petoricu Izraelaca koji su skakali od srece na jednom kombiju gledajuci zapaljene " Bliznakinje",naravno,kasnije su pusteni .

  2. Batina says:

    Dobra pi..a.

  3. Svetislav says:

    Kako će je samo saudijci naterati nazad pod burku i nikab! Moraće pravo na "čop čop" trg u Rijadu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *