НОВИНАР КОЈИ ЈЕ НАЈАВИО ПОБУНУ „ВАГНЕРА“, САДА ИМА НОВЕ ТВРДЊЕ: „Пригожин ће бити мртав за шест месеци“

НОВИНАР КОЈИ ЈЕ НАЈАВИО ПОБУНУ „ВАГНЕРА“, САДА ИМА НОВЕ ТВРДЊЕ: „Пригожин ће бити мртав за шест месеци“

13 августа 2023

Председник Русије Владимир Путин држаће се историје и „позабавити се“ Пригожином, ког је прогласио издајником након кратког покушаја државног удара Вагнера.

Ово је изјавио Христо Грозев, водећи руски истраживачки новинар.„Сви знају шта они Руси повезани с Путиновим режимом раде с ‘издајицама’, а Путин то није учинио. Жели да га види мртвог. Не може то још да уради“, рекао је Грозев за Финанциал Тимес.

Грозев је раније рекао још у јануару ове године да ће Пригожин издати Владимира Путина у року од шест месеци. Његово предвиђање претворило се у стварност крајем јуна, када је Јевгениј Пригожин, који је на челу Вагнера, повео марш Вагнероваца према Москви.

„За шест месеци Пригожин ће или бити мртав или ће се догодити други државни удар… Можете да ме држите за реч“, рекао је новинар.

KOMENTARI7 коментара

 1. Распето Косово says:

  Пригожин може бити мртав у било које време,завтши природном смрћу или буде убијен,важно је да ВАГНЕР постоји и делује у ослобађању поробљеног дела планете од Четвртог рајха.

 2. Brane says:

  Zasto bi neko sklonio Prigozina. Pa nije on od juce...s tolikim kapitalom. Pa on komanduje Vagnerom i on ima svoje sledbenike i pokrovitelje. On samo smeta zapadu, a oni samo trabunjaju. Mute vodu Rusiji....budale.

 3. Један тамо, не знаш 🖕 га ти ... says:

  Шта се примате на наклапања овог Туте Бугарина ?!

 4. ANA says:

  Грешка!!! Христо Грозев није руски, већ бугарски истраживачки новинар!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u